Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας (φωτο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό κατάστημα της Έδεσσας, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας, που ήταν αφιερωμένη στον Έλληνα αγρότη που είχε την τιμητική του.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, για την πολύχρονη και πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική τους προσφορά.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:





Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. τι γιορτάζετε το κατάντημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ; οι γραβάτες σας μόνο κοσμούν την ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο για πολιτική είσαστε παρατήστε τα ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ...."---ΔΗΛΑΔΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ "Η ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ....Σ' ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ (ΟΛΑ!!!) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!!...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...Η ΜΕΡΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΗ!) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΣ!!! ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ!!!"...ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έχεις το θεο σου, άκουσον άκουσον στην γιορτή του ποδοσφαίρου μεταξύ των παρευρισκωμένων εθεάθει οι κύριοι ΝΟΥΣΟΥΚΗΡΟΥ & ΠΟΛΑΤΙΑΝ δεν ντρέπεστε καθόλου. Ντροπή και τσίπα δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.