Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Απεγκλωβίστηκε" ο Γιάννης Σηφάκης (βίντεο&φωτο)


Σε κατάσταση ανάγκης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Σηφάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πνευματικό Κέντρο  Άρνισσας, όπου αγανακτισμένοι αγρότες "εγκλώβισαν" τον σαστισμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τρεις και πλέον ώρες.
Οι αγρότες μόλις πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του βουλευτή με κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούσαν τη λίμνη Βεγορίτιδα, έσπευσαν να εκφράσουν έντονες διαμαρτυρίες, ζητώντας του να καταψηφίσει τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 
Έπειτα από τρεις ώρες περίπου, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και την παρουσία της Αστυνομίας, λύθηκε ο κλοιός των αγανακτισμένων αγροτών που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Σηφάκης αποχώρησε από το σημείο.
Η απρόσμενη αυτή "επίσκεψη" έρχεται λίγες ημέρες μετά από την πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών προς το πολιτικό του γραφείο στην Αριδαία, όπου είχαν πετάξει κοπριά και αυγά.  
Δείτε στο βίντεο ένα μέρος από το διάλογο-διαβουλεύσεις με τους αγρότες:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. καλα του εκαναν,να καταλαβει γιατι τον ψηφισαν και τι ψηφιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. protou ginei vouleyteis itan ena aplo paidi...etsi kerdise tin empistosini tou kosmou kai pire psifous...tora tha parei..sout!!!
    nikolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο αυτους που φωναζουν τωρα το 70¤% τοις εκατο συριζα ψηφησε
    ας κανουν υπομονη τωρα με τους ψευτες
    κακος ηταν ο σαμαρας που τους ελεγε την αληθεια
    αρε ταλαιπωρε αγροτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σαμαρας ελεγε αληθεια? εχει και αυτος το Ζαπειο 1 2 οπως και ο Αλεκος το προγρ Θεσ/νικης.......Κομματα που κυβερνησαν στον πατο αμμεσα.....

      Διαγραφή
  4. Οτι δεν εκαναν σε αλλους βολευτες τόσα χρόνια το έβγαλαν απωθημένο στον Σηφάκη. Σιγα μην τον ψήφισε κανενας απο αυτους που τον στριμωξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κόμμα του φίλε όμως σίγουρα το ψήφισαν πολλοί από αυτούς!

      Διαγραφή
    2. Με τους αγρότες της Άρνισσας ο βουλευτής έκανε πολύ καλή συζήτηση για όλα τα θέματα, μόλις ήρθαν τα χρυσαύγουλα φυσικά περίσσεψε ο φασισμός...., ούστ ρε από δω φασιστάκια στο κλουβί σας. Γιατί δείχνετε βίντεο μόνο με τα φασιστάκια;

      Διαγραφή
  5. Δεν θα παρουν θεση για αυτες τις αντιδημοκρατικες ενεργειες οι αρχες της περιοχης; περφερεια και δημοι; οι αγροτικοι συλλογοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΘΡΟ 325 - ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ
    Όποιος με πρόθεση κατακρατεί άλλον χωρίς τη θέλησή του ή του στερεί με άλλον τρόπο την ελευθερία της κίνησής του τιμωρείται με φυλάκιση και αν η κατακράτηση διήρκεσε μακρό χρονικό διάστημα, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
    Τηρουνται οι νομοι στην μπανανια μας ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτα τα τους μπαχαλακηδες-παρακρατικους που προστατευε ο συριζα αν εφαρμοζονται........ξερουν αυτοι.....

      Διαγραφή
  7. Τέτοιες ενέργειες χρειάζονται για να δυναμώσει ο αγώνας των αγροτών. Τα μπλόκα πρέπει να έρχονται συμπληρωματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέλθετε κυνηγάτε λάθος ανθρώπους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε,πως πέρασε από το μπλόκο της Αψάλου, μπας και ντύθηκε καλόγερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να πούμε την μισή αλήθεια όμως για να γνωρίζει και ο κόσμος 2-3 πράγματα... Όλο αυτό το σκηνικό που συνέβει με τον εγκλωβισμό του Σιφάκη δημιουργήθηκε κυρίως από άτομα-ψηφοφόρους της Χ.Α. και ΝΔ, καθώς και επίσης άτομα που κατέχουν 200-300 στρέμματα και άνω. Ο πραγματικός αγρότης που πονάει, θίγεται και καταστρέφεται επί της ουσίας παρακολουθεί όπως συνήθως γίνεται ως θεατής... Αν κάποιος αμφισβητεί τα λεγόμενά μου υπάρχουν πληθώρες φωτογραφιών που το επιβεβαιώνουν. (Από τα πρώτα sites που ανέβηκε η είδηση εξάλλου ήταν στο stoxos.gr, ίσως και πριν το δικό σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣε αυτήν την καημένη την χώρα πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι, πλήν όσων κυβερνάνε..πάντα...!!! θα θυμήσω 2 πράγματα...το 65% όχι που έγινε τρισχειρότερο ναι, και όλα τα άλλα που ειπωθηκαν, και τα πήραν πίσω...όπως κανουν όλοι...αν λοιπόν δεις το βίντεο, το συνολο όσων ήταν εκει, τον έλεγαν γιάννη..με το μικρό του όνομα..κοινως ήταν τουλάχιστον ψηφοφόροι του..τουλάχιστον.... το κλου τις βραδυάς? το ξεφτίλες εδεσσαίοι...!!αχαχαχαχαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ήσουν εκεί καλό θα ήταν να μην φέρεις άποψη για το ποιοι τον λέγαν Γιάννη γιατί από ένα βίντεο 1-2 λεπτών δεν μπορείς να κρίνεις τι ακριβώς έγινε εκεί. Θα σου θυμίσω και εγώ ότι στις 2 εκλογές ο κόσμος συνειδητά ή όχι ψήφισε μνημόνιο. Γνώριζε το νέο πλέον πρόγραμμα του σύριζα το οποίο δεν ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση αν θέλεις να την παρομοιάσουμε με κάτι.. είναι σαν ένα πότη που θα πιει 10 ποτά και θα του φταίει το τελευταίο για την μέθη του. Φταίει όλο το πολιτικό σύστημα μέχρι και σήμερα, γιατί? Γιατί τόσα χρόνια ήταν και είναι εννοείτο πελατειακό και μόνο!

      Διαγραφή
  11. άφησαν αυτόν που φταίει και πήγαν και έκλεισαν τους φουκαράδες στους δρόμους τέτοιοι είναι καλα να πάθουν σύνταξη στα 90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι λες ρε καραγκιοζη ;για οτι γινετε στην χωρα φταιη η Χ.Α δηλαδη αυτο θες να μας πης;Ξυπνατε προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπεεεεε... ξύπνιε εσύ δώσε τα φώτα και σε εμάς που κοιμόμαστε σε παρακαλούμε

      Διαγραφή
    2. Κανείς δεν είπε ότι φταίει η Χ.Α για αυτό το κομμάτι της κατάντιας μας (για άλλα σίγουρα)... Αν συμπέρανες εσύ αυτό τότε μπορεί. Μάθε να διαβάζεις πρώρα όμως.. Χ.Α.-ΝΔ-μεγαλοκτηματίες.. Οι υπόλοιποι βγάζουν μια χαρά το συμπέρασμα. Τώρα περιμένουμε μνμ αντίστοιχα από τους υπόλοιπους :)

      Διαγραφή
  13. οταν καποιος θελει να σου απαντησει αρχιζεις το "τρεις λαλλουν και δυο χορευουν"....μετα τις "κοπριες" τις αληθινες...να και οι "κοπριες" οι αλλες
    Η πως αλλιως μπορεις να χανεις το οποιο δικιο μπορεις να εχεις αγροτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.