Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τηλεοπτικός καβγάς Ιακωβίδου - Σηφάκη (βίντεο)


Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».
Δημοσιογράφοι και βουλευτές συζητούσαν για τις τηλεοπτικές άδειες και την ψήφιση για τέσσερα κανάλια.
Η Τάνια Ιακωβίδου συζητώντας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη εκνευρίστηκε και έχασε την ψυχραιμία της και τον «στόλισε».
Ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και διέκοψε για διαφημίσεις:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Κυρία Ιακωβίδου και κύριε Σηφάκη.
    Γατί μαλώνετε;
    Ίσως έχετε μείνει στο "ροζ συννεφάκι" της ιδεολογίας της Ν.Δ. και του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εκπροσωπείτε. Δεν έχετε καταλάβει ότι οι αρχηγοί σας βρίσκονται στην ίδια πλευρά και όχι αντιμέτωποι όπως εσείς, φροντίζοντας τα μεγάλα τους αφεντικά τους "ανέγγιχτους" καναλάρχες. Ο πρώτος επέτρεψε με το αζημίωτο φυσικά να θησαυρίσουν ενώ ο τωρινός τους απαλλάσσει από όλα τα χρέη τους φορτώνοντάς τα για ακόμη μια φορά τις πλάτες του ελληνικού λαού. Ξυπνήστε επιτέλους και καταλάβετε ότι είστε με τον ΛΑΟ της Ελλάδας και όχι με τα ανδρείκελα της πολιτικής αρχηγούς των κομμάτων σας. Αντιληφθείτε ότι το καράβι ηθελημένα το οδηγούν στα βράχια τόσο οι προηγούμενοι, όσο και αυτοί που είναι τώρα όπως και κάθε αρχηγίσκος από τα πολιτικά κό,μματα που βρίσκονται τώρα στην εξουσία. Αφουγκραστείτε τον λαό, συνταχθείτε μαζί του και σταματήστε να υποστηρίζετε αυτά που ούτε και σεις ενδόμυχα δεν πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να μην υπερασπίζεται τα αφεντικά της η Ιακωβίδου; Πρώην βουλευτή της ΝΔ ήταν. Σωστός ο Σηφάκης που κράτησε την ψυχραιμία του και δεν έπεσε στο επίπεδο της Κατίνας. Καταλάβετε ότι η ΝΔ είναι ταυτισμένη με αυτά τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα ρε Γιάννη χάριν της τηλεθέασης κάθεσαι και γίνεσαι ρόμπα. Κρίμα όλα στο βωμό της προβολής αδιαφορώντας για τα πάντα. Θα έπρεπε να αποχωρήσεις άμεσα. Μην γίνεσαι και συ τόσο γρήγορα παιδί του συστήματος υπάκουο σε όλα. Εκτός και αν όλα είναι στημένα που μπορεί να συμβεί και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΣΕ ΣΥΓΧΑΊΡΩ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΈΛΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΈΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΉ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ! ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. διαβάστε τι λέει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο. Συμφωνώ σε όλα. http://www.altsantiri.gr/parapolitika/to-poli-25-adies-choroun-lei-o-aris-spiliotopoulos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο – 105,5», ξεκαθάρισε ότι είναι λάθος η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της κάθαρσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

    Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε μελέτη του Πανεπιστήμιου Αθηνών, βάσει της οποίας στην Ελλάδα δεν μπορούν να είναι βιώσιμα περισσότερα από 2,5 κανάλια!

    Ολόκληρη η συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

    Έχω διαφορετική άποψη από τη ΝΔ στο θέμα της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για την αποκατάστασης της διαφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.

    Συμμετείχα σε ομάδα που είχε συνεργαστεί και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μελέτη του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου στη χώρα. Με συγκεκριμένα κριτήρια βιωσιμότητας είδαμε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν πάνω από 2,5 πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί.

    Από τις 2,5 άδειες και πάνω χάνεται η οικονομική βιωσιμότητα και μιλάμε για ζημιογόνες τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

    Το ερώτημα είναι όταν λοιπόν όταν ξεπερνούμε τον αριθμό αυτό… Εγώ δεν ξέρω πολλούς επιχειρηματίες που να θέλουν να βάλουν τα χρήματα τους για να έχουν μια ζημιογόνα επιχείρηση εκτός αν υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, τα οποία έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μπορεί να μπαίνω μέσα ως επιχειρηματίας έχοντας ένα τηλεοπτικό κανάλι, αλλά το κάνω γιατί στην πίσω πλευρά του μυαλού μου έχω ότι θα πιέσω την πολιτική εξουσία για να πάρω άλλες δουλειές και να βγάλω περισσότερα χρήματα με άλλους τρόπους. Υπ' αυτή λοιπόν την έννοια μπορεί μια οικονομική μελέτη του Πανεπιστημίου να είναι και λίγο αυστηρή, από την άλλη πλευρά… δεν είναι 2,5 οι άδειες; Να είναι 3, να είναι 4; Παραπάνω δεν μπορεί να είναι.

    Καταλαβαίνω ότι πολλοί μπορούν να μιλήσουν για την ανεργία αν κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Αλλά ενδεχομένως δεν είναι απαραίτητο να κλειστούν. Μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες, συγχωνεύεις, να επιδιώξουμε ούτως η άλλως να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων.

    Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να μη μπει και μια τάξη σε ένα άναρχο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο το οποίο λειτουργούσε με καθεστώς ημιπαρανομίας ή αν θέλετε ημινομιμότητας από το ’89 και κανείς δεν έβαζε τάξη είτε από φόβο πολιτικού κόστους είτε γιατί πιστεύανε τότε οι πολιτικοί ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ΜΜΕ. Με αποτέλεσμα ότι όπως είδαμε τα τελευταία χρόνια έγινε ακριβώς το αντίθετο. Τα ΜΜΕ εκμεταλλεύτηκαν την πολιτική εξουσία και τελικά από 4η εξουσία έγιναν 1η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kurie sifaki krima..eiste ektos topou kai xronou!!! sas pistepsame, sas psifisame, mas apogoitepsate!!!!!kapote eisoun gia tin almopia kai gia olous emas o giannis!!! ena kalo paidi..alaxes kathos aneveikes stin karekla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΣΟΚΑΡΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.