Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στο Αιγαίο: Αγνοούνται τρεις χειριστές ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών χειριστών του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε στη νησίδα Κίναρο, δυτικά της Λέρου, στις 02.45 το πρωί, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα κομμάτια του ελικοπτέρου, το οποίο έπεσε σε απόκρυμνη περιοχή, ούτε μπορεί ανακοινωθεί τίποτα ακόμα για τα αίτια της πτώσης.
Όπως ανακοινώθηκε, χάθηκε συγχρόνως η επαφή από το ραντάρ και η επαφή επικοινωνιών, ενώ δεν είχε αναφερθεί κάποια βλάβη από το πλήρωμα του ελικοπτέρου.
Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Π. Καμμένος
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο
Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δ. Βίτσας.
................
Βρέθηκαν οι σοροί δύο εκ των τριών χειριστών του ελικοπτέρου Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε στη νησο Κίναρο, δυτικά της Λέρου.
Οι σοροί βρέθηκαν στην πλαγιά απόκρημνης περιοχής της Κινάρου, σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.