Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγρότες και από Γιαννιτσά - Χαλκηδόνα στο Λευκό Πύργο (βίντεο)


Από τέσσερα διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης, έφτασαν στις 12.00 με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Λευκό Πύργο, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα.
Τα μπλόκα «πράσινα φανάρια», αερογέφυρα Θέρμης, Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας έδωσαν «ραντεβού» στο Λευκό Πύργο, όπου θα διανεμηθεί έντυπο υλικό με τις θέσεις και τα αιτήματά τους (άνω των 4.000 φυλλαδίων συνολικά).
«Με βροχή, ανεμοθύελλα και χιόνια, εμείς θα πάμε όπως το αποφασίσαμε», επισήμανε ο αγρότης, Βασίλης Μαυροσκάς, μέλος της συντονιστικής στο μπλόκο των πράσινων φαναριών, τη διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Διατύπωσε δε την εκτίμηση ότι αναμένεται να υπερβούν τα 300 τα τρακτέρ που θα συναντηθούν στο κέντρο της πόλης.
Έκκληση προς τους οδηγούς να αποφύγουν, σήμερα, το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και την πρόθεση αγροτών από διάφορα μπλόκα να κινηθούν με τα τρακτέρ τους προς το Λευκό Πύργο, απευθύνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Πηγή: Τηλεόραση ΣΚΑΪ - Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.