Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραμένει επικεφαλής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σφακιανάκης - Ανακλήθηκε η μετακίνηση


Παραμένει επικεφαλής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μανώλης Σφακιανάκης, καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για ανάκληση της μετάθεσης του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η χθεσινοβραδινή απόφαση της μετακίνησής του έσκασε σαν βόμβα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο ίδιος κατάθεσε την Πέμπτη προσφυγή κατά της απόφασης.
Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας είχε αποδώσει από το βήμα της Βουλής την απόφαση στις... «δημόσιες σχέσεις» του υποστρατήγου Σφακιανάκη, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του παρουσίασε σημαντικό έργο και επιτυχίες.

  




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.