Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε που μετατέθηκε τελικά ο Σφακιανάκης


Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης μετατίθεται στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, με επιπλέον αρμοδιότητα την εποπτεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ), ΑΚΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΣΚΑ?.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ!) ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ "ΠΑΝΩ" ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!....ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ!) ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ....ΑΡΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ "ΧΑΛΑΕΙ" ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ?....ή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?....ή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ (υπο)-"ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"?....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2014 ή 2015 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!! ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ!!!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΙΔΕΑ, ΕΝΩ (ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ?) ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑ...ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!!...ΔΗΛΩΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΡΕ!), ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ(ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΙΧ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΝΕΑ -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ- ΣΤΟΙΧΕΙΑ!)....ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!). ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ!!!...ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ (ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ!!!...ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΛ@Σ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΛΙΓΑ!!!!!!!!!!!...ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τα καλοπαιδα της αστυνομιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.