Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς και τραμπουκισμούς στα πολιτικά γραφεία


Καταδικάζουμε την εισβολή σε πολιτικά γραφεία, τους βανδαλισμούς και τους τραμπουκισμούς, κινήσεις οι οποίες δεν εξυπηρετούν ούτε τα αιτήματα των αγροτών, ούτε καμιάς άλλης κοινωνικής κατηγορίας.
Οι σκηνές οι οποίες εκτυλίχτηκαν το Σάββατο το πρωί σε γραφεία εκλεγμένων εκπροσώπων της Πέλλας δεν τιμούν τους αγρότες στο σύνολο τους αλλά ούτε και την κοινωνία της Πέλλας. Είναι φανερό ότι ορισμένοι επιλέγουν, αντί ενός δημοκρατικού διαλόγου, τη βία σαν μορφή αντιπαράθεσης και επιβολής της πολιτικής τους ατζέντας.
Πιστεύουμε ότι αυτές δεν απασχολούν και δεν αφορούν τη δημοκρατική πλειοψηφία των αγροτών. Είναι βέβαιο ότι σε πείσμα μερικών η δημοκρατία στο τέλος θα νικήσει όσο και αν αντιστέκονται μικρές ελάχιστες μειοψηφίες.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καταδικάστε και την ψυχολογική βια που ασκείτε στον λαό, κατασχέσεις σπιτιών, ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε, ανεργία που θα μειώνατε, κομματικοί διορισμοί, και δεκάδες άλλα μαζί με μια συγνώμη στους πολίτες που δέρνετε με τα ΜΑΤ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ........, και μετά βλεπουμε. ΑΙ ΣΙΧ. ΠΑΣΟΚΙΑ Ε ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα, πράγματι ανέκδοτο, πριν 4 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο Κόμμα στην Πέλλα!!!! και μετά από 4 χρόνια μια από τα ίδια, στεναχωριέστε οι πιο πάνω σχολιάζοντες, εεε δεν πειράζει, περαστικά, ο λαός έχει μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ανέκδοτο, και φυσικα ο ΞΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, με τους μισούς πολίτες σε αποχή,με 5 -6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, την Ν.Δ σε νιρβάνα, μόνο μπουνταλάδες δεν θα βγαίναν, αλλά και πάλι μπουνταλάδες μείνατε, το είπε ο φίλος σας ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ηλίθιε αποκάλεσε τον αρχηγό σας, γιατι βρε βολεψακια ουτε την Ελλαδα να διαλύσετε δεν μπορείτε.

      Διαγραφή
  4. Τώρα είναι...Βάνδαλοι αυτοί που σας ψήφισαν κρίμα έχετε χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.