Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι γονείς και τα παιδιά...


"Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του νέου αυτού τραγουδοποιού, ήρθαν στο μυαλό μου σκέψεις για τους ανθρώπους που είναι γονείς.
Υπάρχουν γονείς που νοιώθουν περήφανοι για τα παιδιά τους, που τα βλέπουν να κυνηγούν τα όνειρά τους , να προσπαθούν και να πετυχαίνουν και αυτό τους  δίνει χαρά και αναγνώριση για τον  κόπο τους. Εμπιστοσύνη στον εαυτό τους ότι εμφύσησαν στα παιδιά τους όλα απαραίτητα που χρειάζονται, για να γίνουν ικανοί άνθρωποι και ευτυχισμένοι. 
Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία γονιών, που προσπαθούν, που κάνουν αγώνα να δώσουν στα παιδιά τους τα πάντα, στερούνται πολλά οι ίδιοι για να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους τις σπουδές τους , τα ρούχα, την διασκέδαση, κι όμως.......υπάρχει πάντα ένα όμως. Αυτό το όμως είναι ότι ποτέ δεν φτάνουν αυτά που τα προσφέρουν, ποτέ  δεν είναι ικανοποιημένα, αγνοούν την προσπάθεια τους και σε πολλές περιπτώσεις τους εκμεταλλεύονται. Περιφρονούν τους ίδιους τους γονείς τους, δεν τους σέβονται και μάλιστα δημιουργούν προβλήματα πάσης φύσης που τους  ταλαιπωρούν όλους. Θέλω να ρωτήσω τι είναι αυτό που δημιουργεί αυτή  τη διαφορά. Τα γονίδια,  κληρονομικότητα,  γνώση,  το ένστικτο, για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις η αγάπη υπάρχει, ελπίζω όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν το δρόμο τους και να δικαιώσουν τα όνειρα τους. Όλα τα παιδιά του κόσμου να μπορούν να διαχειρίζονται την ζωή τους και όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν ευκαιρίες στην ζωή τους. Και ακόμα ελπίζω όλοι οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα. 
Συλλυπητήρια  στους γονείς του παιδιού αυτού που έφυγε ξαφνικά. Και συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών νέων που σκοτώθηκαν κάνοντας το καθήκον τους και άφησαν τα παιδιά τους ορφανά."
Π.Μ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.