Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την Επαρχιακή Οδό Αριδαίας – Εξαπλατάνου


Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο κ. Θεοδωρίδης τον ενημέρωσε επίσημα ότι σε 20 μέρες υπογράφεται η σύμβαση ύψους 500.000 ευρώ που αφορά στην διάνοιξη, συντήρηση και ασφαλτόστρωση του παραπάνω δρόμου για να ολοκληρωθεί το έργο, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και έργα ηλεκτροφωτισμού.
Ο Δήμαρχος μετά την παραπάνω εξέλιξη δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για ένα έργο η ολοκλήρωση του οποίου θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας. Έθεσα πολλές φορές στον Αντιπεριφερειάρχη το παραπάνω ζήτημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που προχωρά η διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, διαψεύδονται όλες εκείνες οι “Κασσάνδρες” που σε κάθε θετικό βήμα που γίνεται έχουν να πουν και μια κακή κουβέντα και να μηδενίσουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό».
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ειδες Δημαρχε που και με τον ΣΥΡΙΖΑ γινονται εργα; δες λες ομως τιποτε για την συνεργασια αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ6 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:29 π.μ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.