Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντονότατη διαμαρτυρία της Δόξας Μελισσίου κατά της διαιτησίας


Προς: Κον Πρόεδρον ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
Κον Πρόεδρον Συνδέσμου Διαιτητών
ΜΜΕ Νομού Πέλλας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας του κ. Θεολόγου και των βοηθών:
1. Για την ακύρωση κανονικού τέρματος στο 20΄ του α΄ημιχρόνου, καθόσον η μπάλα πέρασε μισό μέτρο τη γραμμή τουν τέρματος, σύμφωνα και με την ομολογία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να επηρεάσει όχι μόνο το απότέλεσμα . αλλά και την ψυχολογία της ομάδας μας.
2. Επέρεψε την είσοδο πολλών παραγόντων στον σγωκιστικό χώρο, παρά τις συχνές διαμαρτυρίες και εκκλήσεις του αρχηγού της Ομάδας μας, με αποτέλεσμα συχνά να εισβάλουν στον αγωνιστικό  χώρο και να διακόπτουν το παιχνίδι και να επηρεάζουν γυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας..
3. Τέλος κύριε Πρόεδρε, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ την ΠΡΟΣΟΧΗ  σας, ΓΙΑΤΙ, πατρατηρείται ο ίδιος διαιτητής να σφυρίζει, όλα  τα  εκτός έδρας κρίσιμα παιχνίδια του Μ.Αλεξάνδρου Αρσενίου, το οποίο φέρεται να προστατεύει και να στηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποιος παλιός παράγων από το χώρο της διαιτησίας.
    Αγαπητέ κύρε Πρόεδρε, βάλτε τέλος στα φαινόμενα αυτά, γιατί πιστεύουμε στο πρόσωπό σας , που το διακρίνει το ΗΘΟΣ, η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ και η ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΥΕΥΤΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ "ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ", ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ, γιατί, όπως σας είναι γνωστό ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ να κρατήσουμε τις ομάδες μας αγωνιζόμενες..
Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Γιαννέλη για τη φιλοξενία.
Με εκτίμηση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. epitelous to melissi ekane parapona,milaei eno os tora eixe tin eunoia tis diatisias sta perisotera mats.as to paroun xampari den vgenoun.staurodromoi k arseni ine klasis anoteroi tous..filakiaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας "κουκλιτσα" μου...ζούγκλα σκέτη και οι δύο

      Διαγραφή
  2. Κυριοι αμπαλοι της συμπαθης δοξας.υπευθυνος για υο αν περασε η μπαλα τη γραμμη τερματως ειναι ο εποπυης κι οχι ο διατητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος ρε άμπαλε αν δεν είναι στην θέση του εκεί που πρέπει δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει

      Διαγραφή
  3. τ σταυροδρόμι πήγε κ κέρδισε τις ομάδες σας μέσα στις έδρες σας πεντακάθαρα! Κάντε ομάδες κ μετα ασχοληθείτε μ τ σταυροδρόμι άμπαλοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός μίλησε για το σταυροδρόμι φίλε μου; Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται

      Διαγραφή
    2. Στο 3 στην αρχη ανεφεραν την ομαδα του σταυροδρομιου

      Διαγραφή
    3. Το ό,τι το Σταυροδρόμι κέρδισε και το Μελίσσι και το Αρσένι μέσα στις έδρες τους δεν το κάνει καλύτερη ομάδα.Και οι δυο ομάδες έχουν καλό ρόστερ.Αν δεν είχε ομάδα το Μελίσσι δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή πρώτο!

      Διαγραφή
  4. Επειδή έχω πάει σε όλα τα ματς σε πληροφορώ ότι δεν είχε καθόλου την εύνοια της διαιτησίας.Το αντίθετο θα έλεγα..Είτε βγει είτε δεν βγει είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και δεν την φτάνει καμιά ομάδα του ομίλου μας!Για το ποιος θα βγει κανείς δεν το ξέρει..Στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό!Και σίγουρα ούτε το Σταυροδρόμι ούτε το αρσένι είναι ανώτερης κλάσης από το Μελίσσι!Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μελισσι έχει δίκιο για όσα λέει.. ακυρώθηκε καθαρό γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΞΑΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΤΑΣΘΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΝΤΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ (ΣΕ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ).

      Διαγραφή
  7. Οποίος δει το πρόγραμμα θα καταλάβει ποιες ομάδες ευνοούνται από αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα εντος-εκτος παιχνιδια του πρώτου-δεύτερου γύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο γιατί το μελισσι θα ανέβει ότι και να γίνει!!! Αν δεν ανέβει τότε πολύ απλά θα πέσει ο πρόεδρος της έπς ας διαλεξουνε τι θέλουνε... Δεν αποιλουμε προειδοποιείουμε... Και τέλος γελάει ο κόσμος με την τριάδα που στηλανε μέσα στο αρσενη τον έναν τον βοηθω τον κέρασε ακόμα ποτάκι στην σκυδρα για το γκολ που ακύρωσε.. Όσο για τον θεολογου αυτός τα έκανε επάνω του ή τσαμπουκαδες και η μαγκες περασανε μέσα στο αρσενη μπηκανε μέσα και?? Εντάξει όλα τπτ δεν γράφτηκε στο φυλλοαγωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πατε στον αρμενη να σας βγαλει και στον αλκη

      Διαγραφή
    2. εσεις στο Μελισσι θα πληρωσετε τις μαγκιες σας ολα αυτα τα χρονια....
      επισοδεια οπλα καραμπινες και τοσα αλλα

      Διαγραφή
  9. Γελοία ανακοίνωση από την πλέον ευνοημένη ομάδα της κατηγορίας. Πρώτα απ' όλα το ότι αναφέρει τον κ. Γιαννέλη ως πρόεδρο θέλουν μόνο να θίξουν καταστάσεις καθώς προσφωνούν παίκτη της ομάδας ως πρόεδρο. Ποιος είναι αυτός ο διαιτητής που σφυρίζει τα εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια του Αρσενίου στα οποία ευνοεί κιόλας; Να θυμίσω μόνο πως σε Καρυώτισσα, Αξό, Μελίσσι που θεωρούνται σημαντικά έχει μόνο μία ισοπαλία. Ο Θεολόγου κύριοι του Μελισσίου ήταν καλός μέσα στην έδρα σας; Για δείτε λίγα τους δικούς σας ορισμούς και τις ευχαριστίες μετά τα παιχνίδια προς συγκεκριμένους διαιτητές και μετά μιλήστε για το Αρσένι. Μπάλα δεν παίξατε και το είδαν όλοι. Μπαμ μπουμ σε όλο το παιχνίδι. Και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και μπαράζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν πρόσεχες στις ευχαριστίες όπως λες στο τέλος δεν αναφέρετε το όνομα της ομάδας ή του συμβουλίου..Ένα συγκεκριμένο άτομο τα έγραφε και δυστυχώς έχει "πάρει" στο λαιμό του όλη την ομάδα!..Ούτε το Αρσένι έπαιξε μπάλα.και οι δυο ομάδες ποιοτικά δεν ήταν καλές και καμιά απο τις δυο ομάδες δεν άξιζε την νικη!

      Διαγραφή
    2. Μπαμ μπουμ φιλε ηταν ολο το παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες μεχρι το πρωτο ημιχρονο...το υπολοιπο ηταν μια χαρα!ονομαστικα ευχαριστιρια εγιναν στον ονομα του κ.Καρυπιδη...βγαλατε ολοι ξαφνικα φωνη!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.