Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποτελέσματα-σταυροί προτίμησης εκλογών ΑΔΕΔΥ - Τμήμα Ν. Πέλλας


Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην Σκύδρα συγκεντρώθηκαν αντιπρόσωποι από σωματεία όλου του Νομού Πέλλας για την εκλογή της 9μελούς εκτελεστικής γραμματείας του Νομαρχιακου Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
 Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε ο Μπράτης Δημήτρης εκ μέρους της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ. Η Γενική Συνέλευση χαρακτηρίστηκε από την μαζική προσέλευση (107/118) αλλά και από το "ζωηρό" της κλίμα. 
Συνολικά κλήθηκαν 118 αντιπρόσωποι από 11 σωματεία που αντιπροσωπεύουν συνολικά σε άνω των 3000 εργαζομένων στο δημόσιο τομέα. Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 4 συνδιασμοί με 34 συνολικά υποψηφίους για την Εκτ. Γραμματεία και 9 υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή.
Από το σύλλογος μας υποψήφιοι ήταν ο Αβραμίδης Λευτέρης ο οποίος εκλέχτηκε με 24 ψήφους, ο Χαλκιάς Στέργιος ο οποίος έλαβε 14 σταυρούς και είναι α' αναπληρωματικός και ο Σπαθάς Νικόλαος ο οποίος έλαβε 8 σταυρούς. 
Ευχόμαστε δύναμη σε όλους και αναμένουμε την ουσιαστική και αγωνιστική δραστηριοποίηση του νεοσύστατου για το νομό Πέλλας οργάνου. Δείτε τα αποτελέσματα:
για το Δ.Σ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ισχυρή δύναμη του αγωνιστικού συντονισμού!! Κάτω ο υποταγμένος συνδικαλισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΤΗΣ ΖΩΪΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ; ;
    Ε; ΓΙΑΤΙΙΙΙ:;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.