Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων εργαζομένων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ & ΑμεΑ


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. - Κ.Δ.Α.Π.& ΑμεΑ) ενημερώνει όλους τους αρμοδίους φορείς για την πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων στους εργαζόμενους των Δομών των ΟΤΑ, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ & ΑμεΑ.
Λαμβάνουμε καθημερινά καταγγελίες συναδέλφων από όλη την επικράτεια οι οποίοι αναφέρουν πως παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως 10 μήνες. 
Οι εργαζόμενοι δείχνοντας κατανόηση και μη θέλοντας να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των Δομών, για ακόμα μια φορά «βάζουν πλάτη» και δεν προβαίνουν στην χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων που προβλέπει η εργατική νομοθεσία (επισχέσεις εργασίας κλπ) αποδεικνύοντας ξανά πως η υπευθυνότητά τους και το φιλότιμό τους απέναντι στα παιδιά που υποδεχόμαστε είναι πάνω από τον αγώνα τους για αξιοπρεπή διαβίωση. Αυτό όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρερμηνευτεί ως αδυναμία ή ως χαλαρότητα. Ολόκληρη η ανακοίνωση  ΕΔΩ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.