Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές στα μπρόκολα με τον αγρότη της χρονιάς (φωτο)


Τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Δυτικού Πέλλας,  συνοδευόμενα σήμερα από τις δασκάλες τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν βιωματικό μάθημα Φυσικής Ιστορίας.
Τα παιδιά ξενάγησε στο φυτώριο, το συσκευαστήριο και τα χωράφια όπου καλλιεργεί μπρόκολα, ο αγρότης επιχειρηματίας κ. Σαπουτζογλου Μάρκος, ο οποίος είχε ανακηρυχτεί και αγρότης της χρονιάς 2015. Ο κ.Σαπουτζόγλου εξήγησε στα παιδιά πως από τον σπόρο φτάνουμε στην συγκομιδή, περιγράφοντας όλη τη διαδικασία σποράς, ανάπτυξης και φροντίδας του φυτού, ωσότου το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
 

Απάντησε στις απορίες των παιδιών και τους έδειξε από κοντά τα χωράφια, καθώς και το σημείο διαλογής και συσκευασίας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα παιδιά απόλαυσαν την βόλτα στην εξοχή και παράλληλα ενημερώθηκαν και για ένα προϊόν του τόπου τους και στο τέλος τα ίδια όπως και οι δασκάλες ευχρίστησαν τον κ Σαπουτζογλου για την ευχάριστη ξενάγηση.
Φωτορεπορτάζ Νόπη Παπαδοπούλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.