Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή - καταγγελία προς το Δήμαρχο Αλμωπίας


Προς: 
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑ
ΘΕΜΑ: Ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου Αλμωπίας Αριθ.μελέτης 41/2015. 
Κ.Δήμαρχε 
Κάνατε απευθείας ανάθεση προμήθεια υλικών εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων 15.000,00€ χωρίς να  προσκαλέσετε με δημόσια πρόσκληση ενδιαφερόμενους. Καλέσατε κ.Δήμαρχε εργολάβο  δικό σας να καταθέσει προσφορά, κατέθεσε όμως προσφορά και ένας άλλος καλεσμένος η Caprari hellas AE όχι από το μπλόκ το δικό σας και των αντιδημάρχων, με προσφορά που πιστεύω να είναι πάνω από 35%, διαπραγματευτήκατε να αποσύρει την προσφορά της η παραπάνω εταιρία με αντάλλαγμα τις αντλίες να τις προμηθευτεί ο εργολάβος ο δικός σας που είχε έκπτωση 2% από την caprari hellas AE. Γνωρίζετε κ.Δήμαρχε εσείς και οι ορισμένοι αντιδήμαρχοι στην επιτροπή αξιολόγησης ότι η μελέτη της προμήθειας συντάχτηκε με χαρακτηριστικά στοιχεία και τιμοκατάλογο της caprari hellas AE και για τον λόγω αυτό κατέθεσε προσφορά;
Πέραν του ότι αυτή κάθε αυτού η μελέτη δεν είναι μελέτη, που ανταποκρίνεται στην σπουδαιότητα των  αναγκών  του Δήμου.Πιστεύω πώς ο συντάκτης της μελέτης έχει άγνοια αυτού του αντικειμένου ,συνέταξε την μελέτη με λανθασμένα και ακατανόητα τεχνικά στοιχεία των αντλιών που επηρεάζουν το σκεπτικό των ενδιαφερομένων ,την τιμή της αντλίας, την τιμή του κινητήρα την δυνατότητα της γεώτρησης, και τις ανάγκες των αγροτών, εκτός των παραπάνω  καί οι αντλίες καί οι κινητήρες των αντλιών καί οι ηλεκτρικοί πίνακες που αναφέρονται στην μελέτη και τοποθετήθηκαν δεν είναι σύμφωνα με τις Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές. 
Καταστρατηγήθηκε  η παράγραφος 1 του άρθρου 82 του Νόμου 3669/2008 περί δημοσίων έργων από την επιτροπή  που  διενήργησε  τον διαγωνισμό και από τους ενδιαφερόμενους μειοδότες. Υπάρχει κ.Δήμαρχε  σοβαρότατη ένδειξη ότι έγινε συνεννόηση των συναγωνιζόμενων και της επιτροπής διενέργειας  του διαγωνισμού ,ώστε μειοδότης να αναδειχθεί  ο  εργολάβος ο δικός σας, καταστρατηγώντας τον παραπάνω νόμο.Είμαι στην διάθεση του καθενός για κάθε διευκρίνηση. 
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΙΔΑΙΑ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κύριε Πασχαλίδη,
    Αν την αναφορά - διαμαρτυρία σας την καταθέσετε στον εισαγγελέα έχει καλώς.
    Αν όχι, υποκρύπτονται άλλα πράγματα με το να τη δημοσιοποιείτε και μόνο σε ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρότερος ειναι να το καταγγειλετε στον εισαγγελέα αλλιώς και αλήθεια να ειναι χάνεται το δίκαιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασχαλίδης Γιάννης3 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:49 μ.μ.

    Φίλε 2,9 ,εγώ δεν θα πάω στον εισαγγελέα, θα περιμένω να με στείλουν στον εισαγγελέα ο Δήμαρχος ή οι αντιδήμαρχοι που αξιολόγησαν τις προσφορές ή ο μειοδότης εργολάβος του 2% .Γιάννης Πασχαλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.