Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απεργιακό μπλακ άουτ αύριο στην Πέλλα και σε ολόκληρη τη χώρα


Λουκέτο μπαίνει αύριο σε όλους τους εργασιακούς κλάδους της χώρας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενάντια στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.
Στην Έδεσσα οι αγρότες πρωινές ώρες θα νεκρώσουν το κέντρο της πόλης και για ενημέρωση των καταστηματαρχών και του κόσμου καλό θα είναι να αποφεύγονται εκείνες τις ώρες οι μετακινήσεις. Απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 ώρα θα πραγματοποιηθεί και από το ΠΑΜΕ. 
Στα Γιαννιτσά και στην πλατεία του Δημαρχείου ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθεί κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία όλων των φορέων της πόλης, με συμμετοχή των αγροτών από τα μπλόκα Σερβικής γέφυρας και Μελισσίου και στις 11:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ.
Στην Αριδαία δεν θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Αγορά και όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ οι αγρότες του μπλόκου της Αψάλου θα κινηθούν με αγροτικά οχήματα στην πόλη της Έδεσσας.   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.