Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O ΓΑΣ Έδεσσας κέρδισε το τοπικό ντέρμπι (φωτο)


Στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, ο φιλοξενούμενος τυπικά ΓΑΣ επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού  με 48-58.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα ημίχρονα σε απόδοση με τους «πράσινους» να είναι καλύτεροι στο πρώτο και τους νικητές καλύτεροι στο δεύτερο. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα ήταν ότι η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού δεν κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας παρά την ενέργεια που έβγαλε και την καλή επιθετική παρουσία του Πέτκου, με τον ΓΑΣ να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και να κλείνει το σκορ ημιχρόνου υπολειπόμενος μόλις ένα πόντο (29-28).  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νευρικά για τις δύο ομάδες με τον ΓΑΣ  να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του και να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ. Κάτι που κατάφερε στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου χάρη στον επιθετικό οίστρο του Δωδόπουλου που με συνεχόμενους πόντους σε συνδυασμό με τρίποντο του Βεκόπουλου έδωσαν στην ομάδα τους διψήφιο προβάδισμα (36-47) στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.
 

Ο Πανεδεσσαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει  στο «σφιχτό»   τέταρτο δεκάλεπτο με τον Τακατζόγλου, μείωσε μέχρι το -4(48-52) δύο λεπτά πριν το τέλος, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει την ολική επαναφορά. Αδράνεια στο αμυντικό ριμπάουντ για τον Πανεδεσσαϊκό στην επόμενη επίθεση του ΓΑΣ, μετουσίωσε σε καλάθι ο Δωδόπουλος δίνοντας καθαρό προβάδισμα νίκης, με τον Βεκόπουλο στην επόμενη φάση να  κλέβει την μπάλα και να πετυχαίνει τις βολές στο φάουλ που κέρδισε από τον Μπακύρτση «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του. 
Καλή η διαιτησία των Τζίμου, Χατζηχαρίση.  
Δεκάλεπτα: 1ο(15-13), 2ο(14-15)29-28 ημίχρονο, 3ο(07-19), 4ο(12-11)48-58 τελικό.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης):Μπακύρτσης 2, Τακατζόγλου 14(2), Σιβένας,, Μπίνος Μ., Παζάρκας, Μάρκου, Μπούζμπας 4, Τσάμης 2, Τότλης, Πέτκος 15(2), Γιαννούλτσης, Θεοδώρου 11.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Σταυρόπουλος):Μποζίνης, Τσολάκης 2, Βεκόπουλος 5(1), Τσακώντσης 10, Δημητρόπουλος 15(1), Αργυρός, Καϊλίδης, Δουλκερίδης, Υφαντίδης 8, Δαφνής, Μπίκου, Δωδόπουλος 18.
ΙΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Θυμάμαι, στο αντιστοιχο παιχνίδι του προτου γήρου, έβγαιναν και έλεγαν και έγραφαν, δίαφοροι για υπερβαρους αθλητές, για πτοδοτες, για υπεριλικες, και διαφορα άλλα,πιο σοβαρα.!
    Τώρα κάτω από την "κουκουλα", την μηπως να κάνουμε μια συνένοση, που προσπαθουν ίσως κάπιοι για ηδιον όφελος, το παιχνιδι πήγε στα χαλαρα,και πάλι οι υπεριλικες, οι προδοτες, οι υπέρβαροι επικράτησαν κατα κράτος.
    τα παιχνιδια λοιπόν, οι άνοδοι, κτλ κερδίζονται εντός γηπέδου.και κάπιοι θα πρέπει να κάνουν τεμενάδες στην ομάδα της Κρ.Βρύσης, η οποια τα παρατάει, και έτσι θα σωθούν, αλιός δεν υπήρχε σωτηρία!
    Και αυτη ειναι η αλήθεια και άσχετα αν δεν την δέχοντε όλοι, την γνωρίζουν οι πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και; Σωνόταν δεν σωνόταν η ομάδα θα άλλαζε κάτι στο μπάσκετ της πόλης; Η η άλλη ομάδα θα άλλαζε μήπως επίπεδο. Γιατί για ακαδημίες ούτε λόγος στον ΓΑΣ. Όπως αναφέρθηκε στην κοπή της πίτας, αναμένεται η φουρνιά των 2004-2005. Παίκτες από πίσω δεν υπάρχουν. Εκτός και ο Δωδόπουλος αποφασίσει να παίζει μέχρι τα 50. Κάποιοι προσπαθούν για το καλό του αθλήματος πρώτα, ε... λοιπόν αφήστε τους να προχωρήσουν. Κάποιους τους ενοχλεί μάλλον που οι ομάδες κάνουν και μαζί προπόνηση για να καλύψουν την ανυπαρξία των διοικήσεων τους. Να πούμε και τους κόουτς να μην πίνουν μαζί καφέ συνέχεια... Το έχουν παρακάνει(χε, χε, χε,).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It's just a game. Τώρα ενοχλεί που οι αγώνες γίνονται σε άριστο κλίμα. Θα τρελαθούμε τελείως. Οι κόουτς να πάνε για καφέ στο Duomo αμέσως. Ισχύει ότι την πρωτοχρονιά διασκέδαζαν μαζί με τον Κληντσάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι γνώριζε ο προπονητής του ΓΑΣ που απομάκρυνε κάποια άτομα από γύρω του. Προχώρα, οι παίκτες είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοί που προσπαθούν για το καλό του αθλήματος, ας πουν τις προτάσεις τους, και μετα θα φανούν όλα...να θυμίσω τι έγινε πριν χρόνια με τις άλλες "συγχωνευσεις" και τι και ποιος ωφεληθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην πούμε περισσότερα. Εμάς που παίζουμε μας ρώτησε κανείς εκτός από τον κόουτς Σταυρόπουλο τι θέλουμε; Άλλη χρονιά έτσι δεν βγαίνει. Είναι ψυχοφθόρο φίλε μου. Εκτός και βρούμε και εμείς μισθοφόρους. Σε ένα τραπέζι όλοι για να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιο σωστό σχόλιο.ας βγούν λοιπόν οι διοικησεις,οι παιχτες και οι προπονητες.να ρθούν οι προτάσεις, που θα είναι αληθινες και όχι αληθοφανείς, και να παρθει ηα καλυτερη δυνατη αποφαση γιατο άθλημα και την πόλη. όμως μόνο όσοι έχουν λόγο στις δυο ομάδες...όχι οι γύρω γύρω παρατρεχάμενοι.όταν λοιπόν και αν έρθουν προτασεις υλοποιησιμες με τις αμοιβαίες υποχωρήσεις που θα χρειαστούν, τότε θα αποφασίσουν οι διοικησεις-παιχτες-προπονητες. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.!

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ..ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ..ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ(ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.