Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρης Παλαιφύτου - Μ.Αλέξ.Αρσενίου 0-1 (φωτο)


Δυστοκία για το Αρσένι
Με το φτωχό 0-1 απέδρασε από την δύσκολη όπως αποδείχτηκε έδρα του Παλαιφύτου ο Μ.ΑΛ.Αρσενίου. Παρόλαυτα όμως τσίμπησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης και παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της ανόδου στην Α1 κατηγορία.
Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά και για τις δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια υπεροχή στις ευκαιρίες και στις φάσεις από τις οποίες όμως μόνο μία μετέτρεψαν σε γκολ στο 25' με τον Μπάμπη Λάσκα να ανοίγει το σκορ.
Η κιτρινόμαυρη ταξιαρχία του Ανδρέα Βοϊτσίδη που έπαιζε κυρίως άμυνα κατάφερε να οχυρώσει καλά την περιοχή της και θα μπορούσε να πάρει και την ισοπαλία. Στον αντίποδα τώρα οι παίκτε ς του Κώστα Αλεξανδρίδη έχαναν στην τελική προσπάθεια χωρίς όμως να απειληθούν έντονα από τους αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
Άριστη η τριπλέτα των Ατζαμιδάκη, Τετραγώνη, Τσαλκάνη.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ (Ανδρέας Βοϊτσίδης): Προυμάς, Αρτεμιάδης, Ματεντζόγλου, Γησκιάς, Μπαρδάκης, Γκαντσίδης, Τσαβαλάκογλου, Πρεμτσής, Ντόκος(65' Σνάλλα), Τόσιος, Κεσίδης70'(Χατζίδης).
Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Κώστας Αλεξανδρίδης): Καρυπίδης, Γ. Ορφανίδης(60' Ιγνατιάδης), Κατιρτζόγλου, Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Ρέτζια (80' Καραφουλίδης), Γάτσος, Λάσκα, Καρυπίδης, Μ.Τσαούσης, Ιγνατίδης (70' Μιχαηλίδης).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.