Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας


Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα της άνοιξης. Η ημέρα αυτή ανακηρύχθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας» από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), με σκοπό να καταδείξει τη σημασία των δασών, την ανάγκη προστασίας τους και για να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος. 

Με στόχο να τονισθεί η σπουδαιότητα των δασικών οικοσυστημάτων ώστε να διαμορφωθεί θετική στάση από πλευράς μαθητών, σχετικά με εθελοντικές δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν αλλά και την εν γένει συμπεριφορά και ευαισθητοποίηση.

Έγινε εκδήλωση στο σχολείο με ομιλία, διανομή έντυπου υλικού, που πρόθυμα παραχώρησε ο κ. Δασάρχης Αλμωπίας και φυτεύτηκαν με τη συμμετοχή των μαθητών στην αυλή του σχολείου τρία μεγάλα δέντρα σκίασης και καλλωπισμού που δώρισε ο κ. Γκλαβάκης, τον οποίο μαθητές και προσωπικό ευχαριστούμε θερμά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.