728x90

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ 174629/Δ2/02-11-2015) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και το ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΠΕΘ 174619/Δ2/02-11-2015). 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 19, 20 και 21 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου», ΝΟΗΣΙΣ-Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, (www.math-syn-pli.gr).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Ε2 και Στ2 θα παρουσιάσουν την εργασία τους στην Κεντρική σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου στην Τρίτη 19 Απριλίου. 

Θέμα: Ηλεκτρονικό σχολικό περιοδικό «Disneyschool: Ένα δέντρο… η αφορμή!» http://schoolpress.sch.gr/disneyschool/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code