Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασταμάτητος ο ΦΟ Αριδαίας (φωτο&βίντεο)


BAΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 57-90
Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας αφού για την 19η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε της ομάδας του Βαφύρα με 57-90 στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα Κατερίνης.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση από το 1ο δεκάλεπτο μπήκαν αποφασισμένοι, πέτυχαν 30 πόντους και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους (11-30). Το ίδιο συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο με τους παίκτες του ΦΟΑ να έχουν σωστές επιλογές στην επίθεση ενώ και στην άμυνα ζόρισαν αρκετά τους παίκτες του Βαφύρα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 26-54 για την ομάδα του ΦΟΑ.
Στην επανάληψη με το σκορ στο 28-60 δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Μαρινόπουλο των γηπεδούχων και τον διαιτητή της αναμέτρησης Ταρενίδη, ο οποίος τον απέβαλλε με 2η τεχνική ποινή. 
Αναλυτικά οι παρατηρήσεις του διαιτητή στο φύλλο αγώνα:
"Έξι και σαράντα (6:40) πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου ο παίκτης της Α' ομάδας Μαρινόπουλος Π. με αριθμό φανέλας Νο 17 χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή. Αμέσως μετά έβρισε τον Α' διαιτητή ("Καραγκιόζη", "Άντε και...."). Αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Κρατείται το δελτίο του και ακολουθεί αναφορά."
Στη συνέχεια δεύτερη τεχνική ποινή δέχτηκε και ο προπονητής των γηπεδούχων Μιχάλης Σαραπτσής με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτός.
Δείτε τη φάση της αποβολής του coach Σαραπτσή στο παρακάτω βίντεο:

Το 4ο δεκάλεπτο είχε απλά διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους και με ένα επιμέρους σκορ 17-9  των γηπεδούχων το παιχνίδι ολοκληρώθημε με τελικό σκορ 57-90.
Σε μεγάλη μέρα για τους νικητές ήταν ο Αβραμίδης έξω από τα 6,75 πετυχαίνοντας συνολικά 5 τρίποντα και 27 πόντους, ενώ και ο Αθανασιάδης έκανε αρκετή ζημιά στους γηπεδούχους. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος και Γαζέτης.
Την επόμενη αγωνιστική (5/3) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία την Αλεξάνδρεια, ενώ ο Βαφύρας αγωνίζεται στη Σκύδρα με τον τοπικό Σκυδραϊκό.
Καλή ήταν η διαιτησία των Ταρενίδη και Χαρακλιά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(11-30), 2o(26-54), 3o(40-81), 4o(57-90)
ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Στρατηγός 2, Ζαμάνης 5(1), Καραμπατάκης, Σαμαράς 2, Κακαμούκας, Γαζέτης 19(1), Ζήσκας 5, Ζηκυρόπουλος, Μαντζόλης 5, Παπαδόπουλος 13(2), Μαρινόπουλος 6, Παρασκευαΐδης.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 2, Αβραμίδης 27(5), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 11(1), Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 11(3), Αθανασιάδης 17, Αλεξανδρόπουλος 4, Μακρόπουλος 11, Τζάτσης 7(2).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.