Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΑΓΕ Πιερίας 62 – 37


Νικητής στο ντέρμπι της πρεμιέρας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων απέναντι στην ομάδα της Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ αναδείχθηκε ο περσινός πρωταθλητής ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ με το ευρύ 62 - 37.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο όπου το άγχος ήταν φανερό και για τις δύο ομάδες ο γηπεδούχος ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ανέβασε αισθητά στροφές και παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση έχτισε μια διαφορά 20 πόντων με τη λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου.
Ο βαθμός συγκέντρωσης των γηπεδούχων συνεχίστηκε σε υψηλά επίπεδα και στο δεύτερο ημίχρονο διατηρώντας μια σημαντική διαφορά όπου ξεπέρασε τους 31 πόντους  περίπου 8 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.
Η ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων δεν πτόησε τις πολύ καλά προετοιμασμένες αθλήτριες των γηπεδούχων καθώς δεν υπέπεσαν σε κανένα λάθος στο κατέβασμα της μπάλας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Περίοδοι:

Α:  11  - 08
Β:  25  - 08 (ημίχρονο : 36 – 16)
Γ:  15  -  08
Δ:  11  -  13 (τελικό 62 – 37)
Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ. , Μποζίνη Χ. 4 (1τρ, 1β)  , Βαμβακίδου Ε.,  Μπαρουτσή Μ. 10(2β) , Σιβένα Κ. 16 (2τρ, 2β), Καρτσαμάρη Ν. 20 (3τρ, 1β), Πάχου Ε. 8 (2β), Κύκου Κ., Μπουτκάρη Ε 2.
Οι αθλήτριες και ο προπονητής του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ευχαριστούν το φίλαθλο κοινό της πόλης για την συγκλονιστική συμπαράσταση του σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. 
Ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ για την δεύτερη αγωνιστική ταξιδεύει στα Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τους Ίκαρους το Σάββατο 26/3 στις 14:00 μ.  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.