Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφτασαν οι πρώτοι 800 πρόσφυγες-μετανάστες στα Γιαννιτσά (φωτο)



Σήμερα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν από την Αθήνα στα Γιαννιτσά δεκαέξι λεωφορεία με οκτακόσιους περίπου πρόσφυγες-μετανάστες από το Αφγανιστάν, τη Συρία και το Πακιστάν οι οποίοι θα εγκατασταθούν στο πρώτο κέντρο φιλοξενίας της Πέλλας. 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι αυτή την ώρα δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού καταγράφουν τους αφιχθέντες και τους τοποθετούν μέσα σε σκηνές, στο νέο τους ¨σπίτι¨ λίγο έξω από τα Γιαννιτσά. Εξήντα-πέντε από αυτούς, μόλις αντίκρισαν τις πρόχειρες εγκαταστάσεις φιλοξενίας απογοητεύθηκαν και πήραν εισιτήρια του ΚΤΕΛ για να φύγουν προς Θεσσαλονίκη (φώτο κάτω).

Παράλληλα με την είσοδο των προσφύγων, συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι τελευταίες εργασίες για να εξασφαλισθούν οι στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης στις εγκαταστάσεις. 

Εν τω μεταξύ πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις για την επιλογή νέων χώρων φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας ενώ χθες ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, αποκάλυψε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας μας ότι θα προταθούν χώροι από όλους τους Δήμους του Νομού.
Δείτε φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του karatzova.com από το νέο κέντρο φιλοξενίας:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΕΑΝ φερεις κι άλλους στο νομό ,Σηφάκη έβσησες μονίμως και αιωνίως.Αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστα 5:16 εσύ θα σβήσεις, ρούφα το αυγό σου και στην παραλία με τα κουβαδάκια σου

      Διαγραφή
    2. ουτε υποψηφιότητα πιστευω θα βαλλουν όσοι ειναι βουλευτες του συριζα σε νομους με μετανάστες.Μια απλή μετριοπαθή πρόβλεψη κάνω.Στην Πέλλα ο Συριζα που πιστέψαμε όλοι,πράγματι σβήνει μετά απ αυτό το χτύπημα με μετανάστες.

      Διαγραφή
    3. Μη ζητησεις βοήθεια απο τοναπο πάνω σου.

      Διαγραφή
  2. αυτοι οι φασιστες νομιζεις οτι εχουν γεννηθει σε σταυλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειτε συριζαιοι ειτε χρυσαυγητες το ιδιο ειστε....επικυνδινοι


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.