Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στο Μακεδονικό αγώνα» στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Φιλική συμμετοχή Λάκης Κομνηνός (στο ρόλο του Παύλου Μελά)
Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ», σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνουν εκδήλωση με την θεατρικοχορευτική παράσταση  «Η συμμετοχή της Ελλάδας στο Μακεδονικό αγώνα», που θα δοθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 8:30 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών και στην οποία θα συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Κομνηνός. 
Πρόκειται για θεατρικά δρώμενα και χορούς, που θα παρουσιαστούν από το τμήμα παραστάσεων του Ομίλου και της θεατρικής ομάδας ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.
Θεατρικά δρώμενα: Γιώτα Φλήρη.
Φιλική συμμετοχή: Λάκης Κομνηνός (Στο ρόλο του Παύλου Μελά).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Είχες δεν είχες τη μ@λ@κ$α σου την αμόλησες. Ο εκπολιτιστικός σύλλογος μας κάνει μια προσπάθεια να στηρίξει την παράδοση αλλά και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης. ΤάσοΑναστάσιε λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

      Διαγραφή
    2. aaaaaaaaaaaaaaaa!sopa!kai o mouzalas -autos tis "makedonias"!!!- den exei sxesi me thn parapoihsh tis istorias pou o sullogos thelei na diathrhsei STIW MNIMES OLON??...kaleste ton LOIPON gia na arxisei na thymate tin istoria MAS...malaki@s isos esy les...GIATI PAREXIGITHIKES?

      Διαγραφή
  2. Στην ανοιχτη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου πελλας καποιο αριστερο καλοπαιδο αποκαλεσε πολιτη φασιστα επειδη εχει στην οικια του αναρτημενη μονιμως την ελληνικη σημαια. Τωρα που οι εγχωριοι ανθελληνες θα νιωσουν ισχυροτεροι με την ελευση των εξ ανατολων ενισχυσεων απαιτειται δυναμικη απαντηση και στηριξη των εθνικων εκδηλωσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους δεν γνωρίζεται, ψαξτε στο you tube την ταινία με τον Λάκη Κομνηνό.
    Μια απαγορευμένη ταινία απο όλες τις μεταπολιτευτικες κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.