Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λαφαζάνης από Πέλλα: ¨Σκυλάκι¨ του γαλλογερμανικού άξονα ο Τσίπρας (video)


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Το Νομό Πέλλας επισκέφθηκε το Σάββατο ο επικεφαλής της ¨Λαϊκής Ενότητας¨ Παναγιώτης Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματος. 

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ ξεκίνησε την περιοδεία του από την Έδεσσα όπου επισκέφθηκε τους καταρράκτες και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης. 

Στην ομιλία του χαρακτήρισε εγκληματικές τις ευθύνες του Πρωθυπουργού ο οποίος αντί να αντισταθεί και να απειλήσει με βέτο στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό, αποδέχθηκε να παραμείνουν κλειστά τα σύνορα μας με Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία με αποτέλεσμα να απομονωθεί κι άλλο η Ελλάδα και να μετατραπεί σε ένα μεγάλο στρατόπεδο προσφύγων . 

 ¨Παραμένει στην ΕΕ μόνο και μόνο για να εφαρμόζει μνημόνια και να ξεχρεώνει τους πιστωτές ως προτεκτοράτο και αποικία ενώ από απρόβλεπτος παίκτης της Ευρώπης έχει εξελιχθεί σε γερμανικό κανίς του Γαλλογερμανικού άξονα και σε καλό παιδί στην αυλή της Μέρκελ και του Ολάντ¨ συνέχισε κατηγορώντας σφοδρά τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Στη συνέχεια ο Π. Λαφαζάνης επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών όπου μίλησε σε πολίτες και υποστηρικτές του κόμματος. Στην ομιλία του συνέχισε την επίθεση στην κυβέρνηση προειδοποιώντας ότι οι Ευρωπαίοι απαιτούν συντάξεις 180 ευρώ, κάτω και από τα επίπεδα της Βουλγαρίας, με την παραδομένη μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα να υποχωρεί συνεχώς στις επιθυμίες των ¨νεοαποικιοκρατών¨ του Κουαρτέτου. 

 ¨Χρειάζεται ένα μεγάλο εργατικό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα αποτελέσει ανατρεπτικό μέτωπο ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και τη φορολεηλασία των μικρομεσαίων στρωμάτων. Αυτό το αγωνιστικό μέτωπο μπορεί και πρέπει να γίνει πραγματικότητα τις επόμενες εβδομάδες ματαιώνοντας τα βρώμικα σχέδια κουαρτέτου – κυβέρνησης – μνημονιακών κομμάτων¨ ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στα Γιαννιτσά:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ευτυχώς ο λαός έχει δείγματα γραφής σας!! σε ένα εξάμηνο που ήσασταν στην κυβέρνηση μετατρέψατε την χώρα σε ψυχιατρική πτέρυγα το κακό ειναι οτι δεν ξεκουμπίστηκαν όλοι και το δράμα συνεχίζεται. οι μετρητές αυτοκτονιών που είχατε χάλασαν; ΚΑΜΜΕΝΟ ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την χώρα δηλαδή την κατεστρεψαν μετά τον Γενάρη του 15.Μεχρι τότε ήταν η Ελβετία των Βσλκανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR: "...Επικοινωνήσαμε και με τον Δαμιανό Ζώκα, πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο, Βασίλη Λεβέντη, για την μη τήρηση της δέσμευσης για αλλαγή των βουλευτών κάθε έξι μήνες.
    Σε τηλεφωνική ομιλία που είχαμε με τον κ. Ζώκα, τόνισε ότι ο κ. Λεβέντης τους «εξαπάτησε και δεν τήρησε την υπόσχεση που είχαν υπογράψει» όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές από το 2005 σαν κανονισμό του κόμματος και όχι απλά σαν μια υπόσχεση προφορική για την αλλαγή των βουλευτών κάθε έξι μήνες. Επίσης αντέδρασε έντονα για την απάντηση του κ. Λεβέντη και τον υποτιμητικό τρόπο -σύμφωνα με τον ίδιο- που μίλησε για τους πολιτευτές.
    Ο κ. Ζώκας δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει και με αγωγή και για όσο χρειασθεί έως ότου δικαιωθεί.
    Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι και πολιτευτές της Θεσσαλονίκης αντιδρούν για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη: «Ο κ. Σαρίδης μπήκε φυτευτός από τον κ. Λεβέντη γιατί ήταν κολλητός φίλος του και δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη».......ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ...ΟΛΟΙ (ΟΣΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!)ΕΙΣΤΕ "ΛΑ----Α"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τασο ...... πως σε λενε τελικα ,εισαι στον κοσμο σου.

      Διαγραφή
    2. ...δηλ. στο "χρωματιστο" σου ΚΟΣΜΟ...και ειναι οπως ακουω "ΟΜΟΡΦΟΣ" για λιγους και ΟΧΙ για τους... Κο-λιγους !!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.