Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρωδία με πρωταγωνιστή τον Παππά (βίντεο)


«Ντου» οπαδών, σοβαρά επεισόδια και διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα. Παρωδία με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Παππά που δεν διέκοψε ως όφειλε το ματς από την πρώτη στιγμή. 
Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπήκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα. Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το παιχνίδι φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 
Αυτοί που ήταν πρωταγωνιστές για μία ακόμη φορά ήταν οι χούλιγκαν, που έκαναν «ντου» στο γήπεδο όχι μία άλλα δύο φορές. Και φυσικά την παράσταση έκλεψε ξανά ο διαιτητής Παππάς. Ο άνθρωπος που δεν ξεκίνησε το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά όχι μόνο το συνέχισε σε πολλές περιπτώσεις αν και είχε προειδοποιήσει με διακοπή, αλλά σε μία απόφαση πέρα από κάθε λογική επέτρεψε στις ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν το ματς μετά το πρώτο «ντου». 

Η τελική απόφαση όμως δεν ανήκε στον Παππά αλλά στους χούλιγκαν, που όταν είδαν ότι το ματς ήταν έτοιμο να ξεκινήσει ξανά έκαναν και πάλι «ντου» πιο μαζικό αυτή τη φορά και έτρεψαν σε φυγή παίκτες και διαιτητές. 
Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα ανάμεσα σε πέντε διμοιρίες και χούλιγκαν. Και μέσα σε όλα αυτά το παιχνίδι δεν είχε διακοπεί οριστικά και πέρασε περίπου μία ώρα μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση που ήρθε λίγο μετά τις 22:10. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 αλλά πλέον αυτό λίγη σημασία έχει αφού η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα πειθαρχικά όργανα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, ως υπαίτιοι της διακοπής της αναμέτρησης. 

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:
Φωτιά στο γήπεδο έβαλε ο ξεχασμένος από τους αμυντικούς Μακ, που άνοιξε το σκορ περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Καπίνο μόλις στο 9ο λεπτό. Οι Πειραιώτες με γεμίσματα έφερναν την μπάλα στην περιοχή του Βελλίδη, που εν τέλει νικήθηκε από εξαιρετική κεφαλιά του Καμπιάσο στο 27’. Το φάουλ με το οποίο με το οποίο απάντησαν οι ερυθρόλευκοι αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ενώ από το ριπλέι φαίνεται πως το μαρκάρισμα έγινε εντός περιοχής. Ο Σίλβα και οι συνεργάτες του διαμαρτυρήθηκαν και για ένα σπρώξιμο (33’) του Χατζηισαΐα στον Φορτούνη, στο οποίο ο Παππάς δεν έδειξε κακώς την «άσπρη βούλα». 

Εμφανώς καλύτερος ήταν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, που αφού προειδοποίησε με τον Φουστέρ, στη συνέχεια με τον ίδιο παίκτη «γύρισε» το ματς (57’). Ολιγόλεπτη διακοπή στη συνέχεια, αφού ένα πλαστικό ποτήρι βρήκε στην πλάτη τον Μάρκο Σίλβα. Ακυρώθηκε σωστά -ως οφσάιντ- γκολ του Πέλκα στο 70’. Στο 86’ ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο. Στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Σλοβάκος, που κατά την αποχώρησή του έφτυσε τον βοηθό περιοχής. Κάπου εκεί τινάχτηκαν όλα… στον αέρα, αφού σημειώθηκε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ο Παππάς πήρε τους παίκτες στα αποδυτήρια για πρώτη φορά.


Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.