Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα χωρίς κόστος του ΦΟΑ στη Βέροια (φωτο)



ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 81-46
Με το μυαλό στα play off παρουσιάστηκε χθες η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ στο τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, για την 16η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω των αγροτικών κοινητοποιήσεων.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που ναι μεν δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν βαρύ για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας παίζοντας γρήγορο μπάσκετ εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων και από νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ, με το 1ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 27-12. Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο δεκάλεπτο με κυρίαρχο τον ΑΟΚ Βέροιας, που έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 47-24.
Τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον προπονητή του ΦΟΑ να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους μικρότερους της αποστολής και τον ΑΟΚ Βέροιας να φτάνει δίκαια στη νίκη με τελικό σκορ 81-46.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Παπαγεωργίου Κ., ο οποίος με τις αποφάσεις του και γενικώς την όλη συμπεριφορά του που δε θύμιζε διαιτητή, προσπάθησε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους ήταν προκλητικός από την αρχή του αγώνα απέναντι τους και σε όλη τη διάρκεια του, ακόμα και όταν αυτός είχε κριθεί. Πιο καλά τα πήγε ο δεύτερος διαιτητής του αγώνα Μητώνας Γ.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (2/4) στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΦΟΑ έχει ρεπό (προετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των play off απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο 9/4), ενώ ο ΑΟΚ Βέροιας που από την προηγούμενη εβδομάδα είναι οριστικά τρίτος υποδέχεται τον Σκυδραϊκό μια εβδομάδα πριν την έναρξη των play off.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(27-12), 2o(47-24), 3o(65-39), 4o(81-46)
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Ουσουλτζόγλου 17, Στεργιούλας 4, Τσέος 1, Γκανάς 13(1), Οικονόμου 20, Πάππου 2, Καπνάς 10(2), Ιωσηφίδης, Μπαρμπαρούσης, Ταγκίδης 4, Γκεκόπουλος 10, Σέρμπος.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 1, Αβραμίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 9, Ζέρζης 2, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 7(1), Αθανασιάδης 8, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 8(1), Τόπκας, Τζάτσης 6(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.