Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανδρέας Παντζιαράς: «Ζωντανές οι ελπίδες για την παραμονή»


Μετά την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκης του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης μέσα στην έδρα του Κοκκινοχώματος όπου ο ''πρίγκιπας του Κάμπου'' απέδρασε με σκορ 1-2 και έχοντας στις αποσκευές του τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης ο τεχνικός της ομάδος Ανδρέας Παντζιαρας δήλωσε:

'' Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική νίκη που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες μας στην μεγάλη μάχη που δίνουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γενικά είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγισης για το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε στο Α ημίχρονο να ατυχούμε 2 ακόμη γκολ με ισάριθμα δοκάρια και 2 πολύ καλές ευκαιρίες .
Για να έχει όμως αξία αυτή η νίκη πρέπει απέναντι στον επερχόμενο αγώνα με τον Λαγκαδά να πάρουμε τους 3 πόντους. Έτσι λοιπόν καλώ όλο τον κόσμο να βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο την ομάδα μας σε αυτήν μας την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία''
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.