Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστώ τους γιατρούς του Νοσοκομείου Έδεσσας


Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους γιατρούς του δημόσιου Νοσοκομείου Έδεσσας και ιδιαίτερα αυτούς της καρδιολογικής κλινικής για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικού προσφιλούς μου προσώπου, παρά τις δυσκολίες που συναντούν συχνά οι γιατροί της καρδιολογικής και όχι μόνο του Γ.Ν.Ε. υπερβάλλουν τον εαυτό τους.

Κελεσίδης Παύλος




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο μόνος καλός λόγος που άκουσα για το νοσοκομείο Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΕΙΑ ΟΔΟ.Υ.Γ.ΑΤΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω ότι δεν έδωσε τίποτα η και να έδωσε μπορείτε να μου πείτε τα επαγγέλματα σας οι προηγούμενοι να δούμε πόσο πιο ηθικοι είστε έναντι των συναδέλφων στο νοσοκομείο της εδεσσας ???? Γιατρός των 1000 ευρώ είμαι και χωρίς καμία διάθεση για χρηματισμο ποτέ και για τίποτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΕΔΕΣΣΑ? Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι δεν έχει γιατρούς για αυτό πάνε στην ΑΛΒΑΝΊΑ, έξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.