Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής χρήσης στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Πέλλας


Ξεκινά η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής χρήσης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α την ερχόμενη εβδομάδα στο Δήμο Πέλλας.

Οι δικαιούχοι  του προγράμματος θα παραλάβουν τρόφιμα νωπά (κοτόπουλα), ξηράς αποθήκευσης (φασόλια, φακές κ.ά.), φρούτα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικό πλυντηρίου, υγρό πατώματος κ.ά.).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/3, την Τρίτη 22/3 και την Τετάρτη 23/3, ώρες 09:00 – 14:00,  στον  ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών- super market  Lidl). 

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν με μηνύματα στα κινητά τους και μέσω των σταθερών τηλεφώνων που έχουν δηλώσει. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλημερα.
    Κάνοντας Αναζήτηση στο Google για να δώ αν σήμερα , Μάρτιο-Απριλιο
    τού 2019 , υπάρχει κάποιο Νέο για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στήν Αντιπεριφέρεια Πέλλας , ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ 21-22-23 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ !!!!!)
    ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΟΥΝ !!!!!!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ Η 21η ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΕΜΠΤΗ , ΗΣΥΧΑΣΑ , ΑΛΛΟΙΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ" , ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!!!
    ΓΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!!
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ή ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ Karatzova.com ??????

    Ευχαριστώ !!!!!!
    07-04-2019
    Σελίδα μου στο Facebook :
    ERWTANTHRWPOS EVOLUTIONER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.