Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Hotspot Γιαννιτσών: Ποιους χώρους πρότεινε ο Δήμαρχος Πέλλας στον Πάνο Καμμένο


Εξετάζονται οι εναλλακτικοί χώροι φιλοξενίας που πρότεινε ο Δήμαρχος Πέλλας
Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε από τη Δευτέρα ο δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Δ. Bίτσα.
Ο δήμαρχος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους το στρατόπεδο Φιλιππάκου κρίθηκε ακατάλληλο για τη φιλοξενία χιλιάδων προσφύγων- μεταναστών.  Από την πλευρά του δήμου Πέλλας προτάθηκαν εναλλακτικοί χώροι οι οποίοι παλιότερα χρησιμοποιούνταν από το στρατό, μεταξύ των οποίων, ο πρώην αεροδιάδρομος πλησίον του Αξιού και το πρώην πεδίο βολής στη δημοτική ενότητα Κύρρου. 
Κλιμάκιο του στρατού συνοδευόμενο από στελέχη του δήμου θα επισκεφθεί άμεσα τους προτεινόμενους χώρους προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά τους. 
«Μόλις χτες το απόγευμα ειδοποιήθηκα να παραβρεθώ παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Θεοδωρίδη σε συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μου ζητήθηκε να προτείνω εναλλακτικούς χώρους υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών. Αν και το Υπουργείο επιμένει στην αρχική του απόφαση προτείνοντας τώρα να διαχωριστεί και να απομονωθεί μια έκταση στο βορειοανατολικό τμήμα του στρατοπέδου Φιλιππάκου, εμείς διαβλέπουμε ότι θα επικρατήσει κάποια από τις εναλλακτικές μας θέσεις’’, σημείωσε ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος.

Συναίνεση κυβέρνησης - δήμου για τον πρώην αεροδιάδρομο στον Αξιό
Εν τω μεταξύ o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης με ανάρτηση του στο facebook το βράδυ της Τρίτης επισημαίνει ότι προκρίνεται ο χώρος του πρώην αεροδιαδρόμου κοντά στον Αξιό ποταμό, λίγο έξω από το χωριό Άθυρα, για τον οποίο υπήρξε συναίνεση μεταξύ κυβέρνησης και Δήμου Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΒΡΕ ΣΑΣ ΛΕΕΩ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΛΕΩ ΕΓΩ!-ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΧΩΡΑΣ" ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ!!!!.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ!!!!...ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΦΤΑΝΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! "ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά πρότειναν το πρωην πεδίο βολής? Ποιος εχεφρων ανθρωπος θα το έκανε δεκτό αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι ειναι προτεινομενοι χωροι δηλαδη??ενημερωστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Παρασκευη στο συμβουλιο ο Σταμκος μας ελεγε οτι δεν γνωριζε και οτι δεν θα επιτρεψει σε καμμια περιπτωση την εκγατασταση προσφυγων στον Δημο μας. Την Κυριακη με τιτανια εθνικοφροσυνη κατα την ομιλια του στην εισοδο του στρατοπεδου προσπαθησε να ξεπερασει ακομη και τον Κασιδιαρη. Χθες Δευτερα πρεπει να κοιμοταν ολη μερα {γιατι τον πειραξε η κυριακατικη βασιλοπιττα της Ν.Δ} και αφου ξυπνησε σημερα Τριτη πηγε στην Αθηνα για να προτεινει μαζι με τον αλλο ξεπουλημενο {Αντιπεριφερειαρχη} εναλλακτικους χωρους. Δηλαδη δεν θελουμε τους προσφυγες στο Κολωνακι {Τσαλι}, αλλα στ' @ρχιδι@ μας αν πανε στην Καισαριανη {Αθυρα, Ταλαμπα} Τοσο δουλεμα που τους ταισες ολους ρε δημαρχε, κοντευεις να πεισεις και τον ιδιο σου τον εαυτο. Τι θα λενε τωρα εξω στον κοσμο οι καημενοι Γυριχιδης, Μπατζιδης, Δεληγιαννιδης, Ανδρεαδης που ειχαν αλλη τοποθετηση στο συμβουλιο ??? Ξεχασες ομως να μας πεις κατι πολυ σημαντικο: οτι τα ειχες ολα προσυμφωνημενα με τους Σηφακη και Θεοδωριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρωτα ρωταs μετα συλλογιζεσαι και μετα αποφασιζειs.AYTO HTAN TO TRIPTYXO ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  5. κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... ο Καρασμάνης δεν είχε πει τα ίδια ακριβώς ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε, πάλι ο γερόλυκος Καρασμάνης δικαιώθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε! δεν το αντέχω, να βλέπω τους Καρασμανικούς να μιλάνε πάλι για δικαίωση του αφεντικού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν το πάω τον κρύο τον Καρασμάνη. Δεν ταιριάζει με την χημεία μου. Όμως είναι μια πραγματικότητα. Τελικά την πολιτική την παίζει κομπολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΟΣ:
      ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ....ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΝ.

      ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΛ@@@ΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  9. Ρε αυτοκράτορα παλι την πάτησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αρε χουβαρντα δήμαρχε ξέχασες την κορυφή στο παικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.