Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μοναχός θέλει να γίνει ο Πάσσαρης όταν αποφυλακιστεί


Την πρόθεσή του να γίνει μοναχός μετά την αποφυλάκισή του, εξέφρασε ο Κώστας Πάσσαρης ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Ρουμανία.
Τα παραπάνω δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος ο οποίος τον επισκέπτεται στη φυλακή.
«Είναι σε μια κατάσταση καλής μετανοίας. Διαβάζει θρησκευτικά βιβλία. Έγινε θεολόγος θα έλεγα. Αν κάποιος μιλούσε μαζί του, θα του έδινε την εντύπωση ότι κατέχει θεολογικές γνώσεις και θέλει να γίνει μοναχός. Όταν βγει από τις φυλακές θα γίνει μοναχός, θα πάει κατευθείαν στο Άγιο Όρος. Εξέφρασε την σκέψη αυτή. Εγώ τον κοινωνώ για να του δείξω ότι ο Θεός δεν τον έχει ξεχάσει. Ο Θεός ήρθε πρώτα για τους αμαρτωλούς» ανέφερε.
Ο πατέρας Γερβάσιος ήταν υποψήφιος για νόμπελ Ειρήνης, φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς επί 3 συνεχόμενα χρόνια, από το 2012 έως το 214 ενώ το 2008 ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις τιμήθηκε από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με το χρυσό σταυρό του τάγματος του φοίνικος. Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί μεγαλύτερη τιμή τη βοήθεια των απλών ανθρώπων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. οι του βιου ναυαγοι του υψιστου λειτουργοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η Ορθοδοξία (large). Χωράει όλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς τους μετανοούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ,ΞΕΡΟΛΑ 9.54.ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΑ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΑΣΣΑΡΗΣ , ΣΕ ΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ,ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ....ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ(ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΒΕΒΑΙΑ).ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΣΥ, ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΜΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πασσαρης φίλε έστειλε στον τάφο συνολικά 7 ανθρώπους μέχρι τώρα στη ζωή του.Αυτοί ποια δεύτερη ευκαιρία εχουν;Θα αναστηθουν μηπως;Δεν γίνανε όλοι όσοι μεγάλωσαν με διαλυμένη οικογένεια serial killers.Τωρα το ριξε στην εκκλησία και στον Θεό, σα τις παλιές ιερόδουλες. Να σαπίσει 5 υπόγεια κάτω απ τη γη στη Ρουμανία, που μου κάνει και αιτήσεις να έρθει στη Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΗ Η ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΊΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Την πραοτητα και την ψυχραιμια 5.02 που την βρηκες? Στην αγια εκκλησια? Για το πληθος φυγοδικων στο αγιο ορος ΑΕ εχεις κατι να μας αναφερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου οικονομολόγε, μέτοχε σε Α.Ε. του Αγίου Όρους.
      Ναι πράγματι εκεί επιδιώκουν αυτή τη "ΜΕΤΟΧΗ". Μόνο που αυτή η "ΜΕΤΟΧΗ" δεν έχει σχέση με τις μετοχές των Ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε) αλλά με την ΜΕΤΟΧΗ, την μέθεξη δηλαδή του ΘΕΟΥ. Ψιλά γράμματα, Υψηλά νοήματα που δεν κατανοούνται με το μυαλό αλλά βιώνονται με την καρδιά.

      Διαγραφή
  5. Για τους μητροπολητες που δεν θελουν τους μεταναστες? ποια ειναι τα κριτηρια του θεου σου για τα παιδακια που πνιγονται? Αντε συνελθετε νοητικα και αφηστε τους τσαμπουκαδες και τα κυρηγματα κατα μερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΉΛΘΑΜΕ ΝΟΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΦΉΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΗΡΎΓΜΑΤΑ.
      YES MAN.
      Ο,ΤΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΜΗΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!!!
      ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

      ΥΠΟΓΡΑΦΗ
      ΕΓΩ Ο ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ

      Διαγραφή
  6. Τα υψηλα νοηματα απο αρχαιοτατων χρονων κατανοουνται με το μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα παιζει μεγαλη συγχηση εγκεφαλικη!! Φασιστας ειναι αυτος που ξεκιναει την απαντηση του με την λεξη ξερολας.. Τελως παντων ευχομαι αυτα που λεει η θρησκεια σου να τα εφαρμοζεις στη ζωη σου . Αν και συνηθως βλεπουμε διαφορετικα πραγματα απο τους ενθερμους κυρηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pote autos pou exei sigxisi den ua katalabei oti pasxei apo auti. apla einai "arrostos" kai den to exei katalavei

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.