Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε νικηφόρα από το Δίον ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (φωτο)


ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 55-63

Την ήττα γνώρισαν οι παίκτες του Βαφύρα το απόγευμα του Σαββάτου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους για την σεζόν 2015-2016.
Το παιχνίδι δεν μπορεί να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας. Παρόλα αυτά η διακύμανση του σκορ κατά την διάρκειά του και η εναλλαγή στο προβάδισμα κρατούσε συνεχώς το ενδιαφέρον όλων όσων ήταν στο γήπεδο ενεργό. Και βέβαια ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα από όλα ήταν η επανεμφάνιση του Χρήστου Κουρκούτα, που δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημά του και η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και από τις δύο ομάδες. 

Μπορεί η νίκη από την μία να είναι το επιθυμητό  σε αυτούς τους αγώνες για πολλούς λόγους, αλλά από την άλλη ήταν και η ευκαιρία να δοθεί χρόνος στους νεαρούς τώρα που όλα έχουν ξεκαθαρίσει στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Απομένουν δύο αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική ο Βαφύρας αγωνίζεται στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Βατανιακό ενώ η Αλεξάνδρεια στην έδρα του ΓΑΣ Έδεσσας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-15), 2o(26-31), 3o(46-50), 4o(55-63)
ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Μαντζόλης 6, Καραμπατάκης 8(2), Κουρκούτας 11(1), Ραφαηλίδης 3, Στρατηγός, Στέρκος, Παρασκευαϊδης, Παπαδόπουλος 16(3), Ανδριάς 11, Κακαμούκας.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Παρίσης 7, Μπαγιώκας 8, Γιοβανόπουλος 15(1), Παπαγερίδης, Σιτσάνης 11(1), Χρυσικός, Πρόϊος 2, Καραγιάννης 3, Μπαλιακάς 17.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.