Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ραγισμένη" η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Σκύδρα η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Κεντρικός ομιλητής ο αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. Παρακολουθώντας τη συμμετοχή των Νεοδημοκρατών της Πέλλας, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι ίδιοι βαρόνοι της πολιτικής ζωής του τόπου εδώ και δεκαετίες παραμένουν και αφού μας έσωσαν έρχονται εκ νέου να μας ξανασώσουν. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες οι οποίες δεν γνωρίζουμε αν είναι ικανές να δώσουν νέα πνοή στην παράταξη. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία πολλών ηχηρών ονομάτων- στελεχών του κόμματος. 

Μάλλον σωστά φίλος της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας σημείωσε με νόημα ότι η Νέα Δημοκρατία από μόνη της δύσκολα μπορεί να γίνει κυβέρνηση, παρά μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει την ίδια πολιτική που εφαρμόζει μέχρι σήμερα σε βάρος του λαού και της Χώρας.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε ότι αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό και είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέλος στον κατήφορο της χώρας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Απογοητετυτκή η εικόνα της ΝΔ να βλέπεις στα ... πρώτα καθίσματα Τζαμτζή, Φουντουκίδου, Σταμενίτη, Αντωνίου κ.λ.π. Για ποια ανανέωση μιλάνε; Ο Τσίπρας μπροστά τους είναι φρεσκότατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε άξιοι της τύχης σας..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύνταξη ακόμη δεν πείρατε; Φτάνει έλεος.Αφήστε και κανένα νέο παιδί να βγει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η Ν,Δ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΤΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ..ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΕ ΓΙΑΝΝΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΛΠ ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο εσείς μαλώνετε και οι επιλογές σας είναι από το κακό στο χειρότερο ο Σύριζα βουλιάζει την Ελλάδα.
    Εκτός και αν το επιθυμείτε επειδή για πάρτη σας και τα παιδιά σας έχετε εξασφαλίσει αρκετά "παξιμάδια".
    Ο απλός όμως κοσμάκης που πίστεψε στη Ν.Δ.;
    Ξέρω, αυτόν τον έχετε γραμμένο στον "φούρνο" από όπου βγαίνουν τα "παξιμάδια" σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Μήπως η ΝΔ δεν παρέδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία. Τώρα οι διαφορές είναι ελάχιστες και όλες οι πολιτικές δυνάμεις πλην ΚΚΕ εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. Μόνο που οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ είναι τόσο ανίκανοι που ασχολούνται όλο με κουλτουριάρηδες μαλακίες και την πληρώνουν. Όσο για τη ΝΔ ο λύκος και αν γέρασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΑΡΓΥΡΟΥ. ΠΟΥΜΑΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαννου ρε τι δεν καταλαβαινετε να παει το κομμα μπροστα με δυνατες ιδεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ο ΖΕΡΖΗΣ Η ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΥ
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΥ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.