Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΦΟΑ, νίκησε και την Αλεξάνδρεια! (φωτο&βίντεο)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 79-54
Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ νικώντας χθες βράδυ στο ΔΑΚ Αριδαίας την ομάδα της Αλεξάνδρειας με σκορ 79-54, για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση χωρίς να πιάσουν μεγάλα στάνταρ στην απόδοση τους ήταν κυρίαρχοι από την έναρξη του αγώνα, με το 1ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 20-13.
Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας τη διαφορά στο ημίχρονο στο +13 (37-24).
Τίποτα δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο σκορ με όλους τους παίκτες να αγωνίζονται και τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Βάτση να σκέφτεται ήδη τον επόμενο αγώνα που λογικά θα είναι το ντέρμπι στη Βέροια με τον ΑΟΚ.
Ασταμάτητος μέσα στη ρακέτα ήταν ο Μακρόπουλος που ξεχώρισε στην αναμέτρηση δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Πολύ καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι και ο Αβραμίδης τόσο οργανωτικά όσο και επιθετικά. Από τους ηττημένους που μένουν εκτός 4αδας play off ξεχώρισε ο Σιτσάνης.
Καλή ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα.

Την επόμενη αγωνιστική (19/3) θα πραγματοποιηθεί η 21η αγωνιστική, με την ομάδα του ΦΟΑ να αγωνίζεται στην έδρα του Πανεδεσσαϊκού, ενώ η Αλεξάνδρεια ταξιδεύει στην έδρα του Βαφύρα Δίου.

Δείτε βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(20-13), 2o(37-24), 3o(55-37), 4o(79-54)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Zέρζης, Αβραμίδης 16(4), Σαμαρτζίδης 4, Τοπαλίδης 8, Κανονίδης Ι. 2, Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 9(1), Αθανασιάδης 10, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 23, Τόπκας, Τζάτσης 3(1).
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Παπαγερίδης): Παρίσης 8(1), Μπαγιώκας 6, Γιοβανόπουλος 7, Παπαγερίδης 2, Χρυσικός 2, Πρόϊος 7, Καραγιάννης 7, Σιτσάνης 15(1).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.