Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Πέλλας το μεγαλείο σου...


Βρισκόμαστε στη γεώτρηση που υδρεύεται το ΔΔ  Παραλίμνης  του δήμου Πέλλας. Όπως βλέπουμε ο χώρος πλημμύρισε και η νιτρική λίπανση της γύρω αγροτικής  περιοχής πήρε την άγουσα μέσα από το χαλίκι των φίλτρων της γεώτρησης για τα υδροφόρα στρώματα.
ΜΚ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Το παραξενο θα ηταν να δουλευε κατι σωστα στον δημο Πελλας και στις επιχειρησεις του. Δεν βλεπετε οτι οι ανθρωποι δεν ασχολουντε με τιποτα παρα μονο με την αυτοπροβολη τους και την μισθοδοσια τους {αντιμισθια το λεμε τωρα}. Τα προβληματα των πολιτων ειναι γι αυτους αγνωστη λεξη. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πουλανε μουρη και αλλαζονια. Ψωναρες ειναι και μαλιστα ξεφωνισμενες. Περπατανε στον δρομο, ο κοσμος τους χλευαζει και αυτοι φουσκωνουν απο περηφανια. Οι γαστρεντεριτιδες και οι γεματοι θαλαμοι των παιδιατρικων κλινικων, δεν νομιζω οτι ειναι απο το "αριστης" ποιοτητας νερο που μας παρεχουν. Ειναι απο το ματιασμα της γειτονισσας. Φτου..Φτου.. να ξορκισουμε το κακο ματι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.