Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Ακατάλληλο ακόμη και για σφαγή ζώων το Κέντρο Φιλοξενίας στα Γιαννιτσά


Δήλωση του Γιώργου Καρασμάνη για το Κέντρο Φιλοξενίας στα Σφαγεία 
Θεωρώ επιεικώς αδιανόητο, να επιλέγεται για την φιλοξενία ανθρώπων χώρος σφαγείων ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλος ακόμη και για τη σφαγή ζώων. 

Έχω τονίσει στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι κατάλληλοι, στην Πέλλα. Τουναντίον, όπως υπέδειξα, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι  στη μεθόριο, εγγύτατα των συνόρων και με πρόσβαση προς αυτά. Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι ξενοδοχειακού τύπου και μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα πέντε χιλιάδες πρόσφυγες. 

Είναι εξοργιστικό, αυτοί οι χώροι να μην χρησιμοποιούνται επειδή, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σ’ αυτές τις περιοχές, ασκούν πιέσεις για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Και να προτιμούν να στοιβάξουν ανθρώπινες ψυχές σε χώρους ακατάλληλους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. φαγωθηκαν να γινει στα Γιαννιτσα
    το γιατι δεν ξερω ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο εκτακτο δημοτικο συμβούλιο γιατι δεν πήγε ο κ.Καρασμάνης.Στο πρώτο δελτίο που έβγαλε για το θέμα απλά ανέφερε πως οι δήμοι πρέπει να συνεργαστούν με το ΥΠ.Άμυνας.Τώρα μας λέει να στείλουμε τους πρόσφυγες κάπου στο υπερπέραν.Παλαιοκομματικές τακτικές από έναν υπερήλικα που μια ζωή κρυβόταν και τωρα το παίζει ευαίσθητος.Απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήγε διότι λίγο πριν είχε συνάντηση με τον Υπ. Άμυνας. Αυτό τουλάχιστον έγραφε στο Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρεις και το οποίο σίγουρα δεν διάβασες καλά! Η απογοήτευσή σου πάντως σίγουρα προέρχεται από το γεγονός ότι....γέρασες κι ακόμα δεν έχεις πανηγυρίσει εκλογική αποτυχία του!!!

      Διαγραφή
  3. Που την ειδες την ευαισθησια; μονο γαιδουρια λεγεται αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.