Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι η Ασπίδα Γυψοχωρίου


Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε τελικά το γειτονικό ντέρμπι Γυψοχώρι - Δροσερό. Η Ασπίδα πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι νίκησε δίκαια με 1-0 το Δροσερό. Το Δροσερό που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε παθητικό ρόλο μη μπορώντας να κάνει ούτε μια τελική προσπάθεια. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλο, αν οι παίχτες της Ασπίδας ήταν πιο τυχεροί αφού είδαν τη μπάλα να χτυπάει δυο φορές στο δοκάρι και να χάνουν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ της Ασπίδας,ο Μάριος Τζάτζης στο 62'. Με παράπονα για τη διαιτησία του κυρίου Ταγκαλίδη έχει η Ασπίδα Γυψοχωρίου. 
Η σύνθεση της Ασπίδας :
Καρράς,Αλεξιάδης,Παπαπέτρου,Γουργούλας,Καλλιοντζής,Παλάνης,Τσάλμας,Κουτούδης,Δέλλιος,Τζάτζης,Κίτσος.Έπαιξαν και οι Κάμτσης Εμ. Καραμαριάς.
Η διοίκηση της Ασπίδας ευχαριστεί τους φιλάθλους του χωριού που δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα.
ΧΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Σέ άλλο γήπεδο πρέπει νά βρίσκονταν ο σχολιαστής του αγώνα αυτού. Κατ΄αρχήν στό α΄ ημίχρονο η ομάδα του Δροσερού και στό πρώτο τέταρτο είχε τρείς καλές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα ενώ η ομάδα του Γυψοχωρίου εκτός από τη φάση του μοναδικού τέρματος και μιάς ακόμη κλασσικότατης μετά το 1-0 και τήν απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν δημιούρργησε άλλη κλασσική ευκαιρία. Στό μόνο που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι ότι το Δροσερό έπαιξε πολύ χαλαρά και έκανε ίσως το χειρότερο παιχνίδι του στό Β'γύρο, αλλά ευτυχώς για σάς συνέβη αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση θά χρειαζόσασταν πάλι το τσουβάλι για να χωρέσουν τα γκόλ που δεχόσασταν σε προηγούμενα παιχνίδια. 1-5 στό Γυψοχώρι, 6-1 και 4-1 στό Δροσερό. Τέλος η παράδοση εξακολουθεί να είναι συντριπτική υπέρ του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ 6 νίκες-1 ισοπαλία- 2 ήττες. Καί κάτι ακόμη χθές ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ αγωνίστηκε όπως άλλωστε σ' όλο το β΄γύρο χωρίς τον χαρισματικό του σκόρερ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΣΔΟ ΤΟΥ Κ. Παρά ταύτα όμως συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κωστακη ναι! Εμεις βαζουμε μονο ΕΝΑ και ποναει για 5

      Διαγραφή
    2. Σιγα ρε μυρωδιά. Μισή φαση έκανες στο πρώτο δεκάλεπτο. Και μετά δεν υπήρχες. Δεν πατησες περιοχή. Πλάκα μας κάνεις? Άλλο ματς έβλεπες και συ μαζί με τν άλλον.μάλλον.! Όσο για τν χαρισματικό σκόρερ σου δεν είδα να σας βοήθησε και τόσο πολυ φέτος. Γιατί εάν σας βοηθούσε θα μας φτανατε ή θα μας ξεπερνουσατε στην βαθμολογία. Αντί αυτού είστε από κάτω μας και εκεί θα μείνετε στην πρώτη εμφάνιση και των 2 στην Α κατηγορία.. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε..!!

      Διαγραφή
    3. Βάζετε ενα γιατί δεν μπορείτε να βάλετε περισσότερα, δεύτερον η διαφορά μας είναι τώρα 1 βαθμός ενώ πριν τον αγώνα είμασταν εμεις μπροστά 2 τρίτον στον α΄γυρο είσασταν 5 βαθμοί μπροστά και σας φτάσαμε και σας περάσαμε και τρίτο στον τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Χαίρεται.

      Διαγραφή
    4. ναι κωστακη ναι !

      Διαγραφή
  2. ean thes na to pame akomi kai pio palia file sou thimizo kai ego kati 6ares k 5ares pou sou eriksa,kai akomi akomi an thes rota kai tous gerontes tou xoriou sou pou kai se ekeina ta xronia exanes dixws kamia antistasi,,alla vevea sou ponaei ayti i htta.epeidi vlepoume mprosta to xtesino 1-0 tha ine mexri k to epomeno paixnidi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς μπορεί να μιλάμε μόνο για τις ομάδες τής τωρινής 10ετίας, απο το 2012 και μετά που έγινε η επανασύσταση των δύο σωματείων μετά την πολυετή τους αδράνεια όπου και το επίπεδο των ομάδων αλλά και τό στύλ του ποδοσφαίρου είναι διαφορετικό αυτή την περίοδο.Οσο για τα παλαιότερα χρόνια μια χρονία παίξαμε μαζί, τις υπόλοιπες είμασταν σε διαφορετικές κατηγορίες. Για την επιβεβαίωση του παρόντος δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον εν εν ζωή ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ ένας πραγματικός που πρόσφερε και την τελευταία του στιγμή στην ομάδα σας.

      Διαγραφή
    2. Ναι Κωστακη το βρήκες! Ένα είναι κ σας πόνεσε!

      Διαγραφή
    3. kostaki aytos o hgetis pou les e autos mas exei pi tis istories gia ta metaksu mas paixnidia,sugkekrimena mas elege oti me to pou pernousate tin gefura idi ixate xasei,kai oti panta imastan kaluteroi apo esas..psemata?

      Διαγραφή
    4. ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ ΚΕΡΔΙΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΧΑΝΑΜΕ ? ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ? ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΑΡΑΒΒΗΣΟ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 4-5 ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 16 ΟΣΟΣΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΤΕ 6 ΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ? ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟ 0-2 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟ 1-5 ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ε ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ 3 ΔΙΠΛΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

      Διαγραφή
    5. proton aderfe..pote eironeytikame ta duo xwria pou les? ayto ine psemata.deyteron esi pious paiktes evgales kai de to kseroume? triton ok exoume misthoforous stin omada mas,thelo omos kai esy na mou pis posoi itan apo to xorio sou sto metaksi mas paixnidi apo to drosero? itan mono enas k oi upoloipoi 10 itan ksenoi? nai h oxi?eixes 10 ksenous stin endekada sou ti mas tzamounas pneuma? kai afou anaferis apotelesmata k s aresoun oi arithmoi,gt den anaferis k to 0-4 tin proti xronia sto trifulli? ara les malakies file

      Διαγραφή
  3. Sixarithria kai stis dio omades APO enan gipsoxwrith kai den xreiazontai oute kakies oute misos den exoume apolitos tpt Na xwrisoume kalh sinexeIa kai stous dio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δν επρεπε ν γραφει επέλαση τ Δροσερου...Χαχαχαχαχαχαχα Καλη συνεχεια και στις δυο Ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epelasi egrafe i xara alla pou ine? poi nai i xara oeo? oti tis legate egrafe ston proto guro tora gurise o troxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.