Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Μαυροβουνίου


"Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Καλής εάν η συμπεριφορά του προπονητή της ομάδος μου Γιώργου Κοκόζογλου ήταν προσβλητική προς αυτούς.
Και ζητώ προσωπικά συγνώμη διότι η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος αλλά και η ιδιότητα μου ως πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου μου το επιτάσσουν. Οφείλω όμως να πω ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής μας αντιδρά με αυτόν τον τρόπο και σ'αυτό συνέβαλλε ο ανίκανος διαιτητής του παιχνιδιού Καρυπίδης Μιχάλης.

Ζητώ επίσης συγνώμη από τους παίκτες και από τον προπονητή της ομάδος μου που δεν ζήτησα την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, και αυτό επειδή πίστευα πως στο μοναδικό ντέρμπι του ΣΚ και χωρίς πρωτάθλημα της Α1 θα οριζόταν κάποιος αξιόλογος διαιτητής και όχι ο συγκεκριμένος.
Αντίθετα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους βοηθούς Σίπκα Γιάννη και Δέλλιο, οι οποίοι ήταν άριστοι και στους οποίους δεν αξίζει ένας τέτοιος διαιτητής να βρίσκεται δίπλα τους και μάλιστα επικεφαλής.
Εκ διαμέτρου αντίθετο με τον ''άρχοντα του αγώνα'' ήταν το επίπεδο και η προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων που αγαπούν και στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτούς λοιπόν τους ευχαριστώ και τους διαβεβαιώνω ότι από την πλευρά μου θα είναι συνεχής η προσπάθεια για καθαρό ποδόσφαιρο μακριά από κάθε είδους χειραγώγηση και υπονόμευση. Εώς απόδειξη αυτών που θα πω είναι ότι ενώ η ομάδα μου βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας την καλύτερη επίθεση με 60 γκολ (3 Μ.Ο) είναι η μοναδική που δεν έχει κερδίσει πέναλτι, ενώ αντίθετα της έχουν καταλογιστεί 10 εναντίον της.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα τους και το θέαμα που προσέφεραν. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή μας για την  προετοιμασία της ομάδας και πριν και για το κοουτσάρισμα του κατά την διάρκεια του αγώνα.
Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου Χρήστο Ντίσιο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να ευχηθώ και σε άλλα Σωματεία να αποκτήσουν την δυναμική της Νίκης Καλής, ώστε τα παιχνίδια να γίνονται σε κατάμεστα από φιλάθλους γήπεδα, όπως στον αγώνα της Κυριακής όπου η προσέλευση ξεπέρασε τα 600 εισιτήρια.
Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδος μου που έδωσαν και την ψυχή τους σ'αυτόν τον αγώνα και δικαιούνταν τη νίκη, κάτι το οποίο τους στέρησε και η ατυχία αλλά κυρίως ο κακός διαιτητής Καρυπίδης που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και στέρησε τη νίκη από την ομάδα μας."

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΕΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. πες τα πρόεδρε του Μαυροβούνιου μην φοβάσαι τιποτα ,εισαι καθαρός και το γνωρίζουν ολοι εδώ στην Αριδαια. Τέτοια άτομα πρέπει να διοικούν το τοπικό ποδόσφαιρο καθαρά για να σταματήσει η βρομια που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sigoyra i xara egrapse tin anakinosei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχαχχαχαχα ηρθα νωρις τα καρναβαλια . καπου εδω σταματαει οποια ελπιδα ειχε
    το Μαυροβούνι για άνοδο .Τα συλλυπητήρια μου ηρωα ΤΕΟ (χαρα) Αχχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 11.04 έπρεπε να ήσουν στο παιχνίδι για να καταλάβεις τι εγινε με τον Καρυπίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω πεφτει η πολυκαρπη και εσεις στον κοσμο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Proedre vgaltous tis maskes se olous.oloi krivontai mono esi mporeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Karipidi se eidan 500 atoma tin kiriaki.den mporis na krivesai allo.to apodikses gia alli Mia fora to pios ise.ise tixeros pou epezes sto maurovouni kai den isoun se allo gipedo ,akoma ekei tha isoun...sinexise etsi teo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mpravo ston proedro tou mayrovouniou enas filathlos apo megaplatano!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.