Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάλος από τη δήλωση Μουζάλα που αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία" (βίντεο)


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλας, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξις του στην εκπομπή "Ιστορίες" του ΣΚΑΙ αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία. Είναι ίσως η πρώτη φορά που εκπρόσωπος μιας ελληνικής κυβέρνησης αναφέρεται στα Σκόπια με τα οποία υπάρχει χρόνια αυτή η διένεξη για την ονομασία με τον όρο Μακεδονία.

Ο κ. Μουζάλας κλήθηκε να σχολιάσει το πέρασμα των προσφύγων στα Σκόπια μέσα από χειμμάρους, λέγοντας πως είναι δύσκολο να φύγουν οι πρόσφυγες από την Ειδομένη, γιατί ελπίζουν πως τελικά θα ανοίξουν τα σύνορα.

Κατηγόρησε οργανώσεις πως κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη προβοκάτσια κατά της Ελλάδας, για τις οποίες είπε, πως παριστάνουν τους εθελοντές και τους αλληλέγγυους. Και τότε δήλωσε χαρακτηριστικά: "δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία", εννοώντας φυσικά τα Σκόπια. 

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη δήλωση Μουζάλα:
Άμεση ήταν και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία ζητά την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη, όπως και συνολικά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, είναι εκτός ελέγχου και αγγίζει πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια, ο κ. Μουζάλας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα.

Η Νέα Δημοκρατία μιλάει για ατόπημα που ενισχύει την επιχειρηματολογία και την εν γένει πολιτική των Σκοπίων και μάλιστα τον καλεί ακόμα και απόψε το βράδυ να σκεφτεί ακόμα και την παραίτησή του.

Μαξίμου: Εν τη ρύμη του λόγου η δήλωση Μουζάλα

Στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα παρείχαν κυβερνητικοί κύκλοι, αφού αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία".

"Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία "ΠΓΔΜ". Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή" ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι καταλήγοντας:

"Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είστε για το τρελοκομείο. Ότι θέλετε όπως θέλετε το βαφτίζετε. Είστε απίθανοι μπράβο σας και μπράβο στο λαό μας που σας ανέχεται, είστε εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον την ώρα σας περνάτε οι πιο πολλοί καθηγητές και κάνετε την πλάκα στις πλάτες όμως ενός ολόκληρου λαού, ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ρε παπαρο υπουργακο δεν το χεις...γιατι πινεις? Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.