Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Hotspot στην Πέλλα και όχι μόνο...


Η δημιουργία Κέντρων φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στο Νομό Πέλλας, στην Πατρίδα μας γενικότερα έχει διχάσει την Ελληνική κοινωνία. Έχει δημιουργήσει στην ουσία δύο αντιπαρατιθέμενες μερίδες πολιτών που συντάσσονται υπέρ ή κατά της εγκατάστασής τους. Ωστόσο τόσο μεταξύ των πρώτων όσο και μεταξύ των δευτέρων υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις, που οφείλονται στις διαφορετικές προσεγγίσεις, αφετηρίες και κίνητρα, πάνω στις οποίες τα μέλη κάθε ομάδας κινούνται. Μπορεί δηλαδή πίσω από την βοήθεια που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών εκφράζει μέσα από την έμπρακτη εκδήλωση μιας θυσιαστικής αγάπης, να κρύβονται πρόσωπα που είτε καπηλεύονται την αγνή αυτή προσπάθεια, είτε και την παρακινούν ακόμη για κομματικά, οικονομικά, πολιτικά ή άλλης ευτελούς μορφής κίνητρα. Μπορεί πίσω από την πλειοψηφία των προσώπων που αγνά και χωρίς μίσος κατά των συνανθρώπων τους αγωνίζονται να διαφυλάξουν ό,τι απέμεινε από την «πουλημένη» από τα μνημόνια Πατρίδα τους, να κρύβονται άτομα νοσταλγοί του Χίτλερ, του Στάλιν, του Μουσολίνι και των μεθόδων τους. 

Όμως τόσο τα μέλη της πρώτης ομάδας όσο και της δεύτερης να έχουν τελικά την ίδια κατεύθυνση, τον ίδιο σκοπό, λειτουργώντας στην ουσία συμπληρωματικά η μια της άλλης, με απώτερο στόχο τη διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού που ακούει στο όνομα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η οποία στις μέρες μας κινδυνεύει, όσο ποτέ άλλοτε, να καταλυθεί.  

Δίπλα δηλαδή στην ανιδιοτελή προσφορά προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας, ανεξαρτήτου φύλλου, έθνους, χρώματος θρησκείας, ιδεολογίας κλπ, που εκφράζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων, ως μια Ορθοπραξία, άριστα συνυφασμένη με την Ορθή τους δοξασία, υπάρχουν και οι λιγοστοί εκείνοι που συντεταγμένα και με κομματική ή άλλης μορφής συμφεροντολογική καθοδήγηση προσπαθούν να καπηλευτούν την κίνηση αυτή, αποκομίζοντας ίδια οφέλη. Την ίδια ώρα δηλαδή που οι περισσότεροι των Ελλήνων διδάσκουν σε όλη την ανθρωπότητα ότι το «ανάδελφο» των Ελλήνων πηγάζει από την ιδιαιτερότητά του, από το φιλότιμο και την λεβεντιά του, υπάρχουν οι, ελάχιστοι ευτυχώς, στρατευμένοι ανθέλληνες που προσπαθούν ως Δούρειος ίππος να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Υπάρχουν οι λιγοστοί εκείνοι που προκειμένου να διατηρηθούν στη εξουσία ή να αναρριχηθούν σ’ αυτή υιοθετούν και υποθάλπουν πρακτικές, ώστε τελικά μεγαλύτερα μεταναστατευτικά  και προσφυγικά κύματα να φθάσουν στην Πατρίδα μας. 

Δεν γνωρίζουν ότι στην ουσία υπηρετούν τα πρόσωπα εκείνα τα οποία, ενώ βομβαρδίζουν τα εδάφη των ανθρώπων αυτών, τα σπίτια τους, τη γη τους, καταστρέφοντας τον Πολιτισμό τους, έρχονται στη συνέχεια ως δήθεν προστάτες τους, μέσω ΜΚΟ ή άλλων Οργανισμών και Ταμείων κλπ χρηματοδοτούμενα από τους ίδιους να δώσουν βοήθεια, τάχα να απαλύνουν τον πόνο τους; Δεν κατανοούν ότι υπηρετώντας τα πρόσωπα που υπογείως και τεχνηέντως δημιουργούν το πρόβλημα και εμφανίζονται κατόπιν ως σωτήρες για να το επιλύσουν, λειτουργούν ως Προδότες της Πατρίδας τους; Δεν αντιλαμβάνονται ότι, υπηρετώντας τα πρόσωπα εκείνα που αρχικά εξοπλίζουν τα χέρια των «παιδιών τους» των αρχηγών δηλαδή των ισλαμιστών έρχονται κατόπιν να παρουσιαστούν ως χριστιανοί, θύματα των αλλοθρήσκων, στην ουσία αυτοί οι ίδιοι οπλίζουν το χέρι τους;     

Όμως και στη δεύτερη μερίδα των πολιτών υπάρχουν τα λιγοστά εκείνα πρόσωπα που δρουν συντεταγμένα σε τάξεις κομματικών - πειθαρχικών σχηματισμών, τα οποία ωστόσο τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα επιδιώκουν με τους προηγούμενους. Ενώ τα πρώτα υπακούοντας τυφλά στις εντολές των μεγάλων τους αφεντικών επιδιώκουν της εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραγμάτων, μέσω της μετακίνησης ανεξέλεγκτα μεγάλων μερίδων πληθυσμού από το ένα σημείο της γης στο άλλο, τα δεύτερα ως νοσταλγοί και οπαδοί Ναζιστών, Φασιστών και απολυταρχικών συστημάτων για άλλη μια φορά επιδιώκουν καινούργια, ισλαμικά αυτή τη φορά, ολοκαυτώματα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ενώ οι πρώτοι ξεκληρίζουν λαούς και πολιτισμούς σπέρνοντας τον όλεθρο και την καταστροφή δημιουργώντας μεταναστευτικά και προσφυγικά κύματα, αυτοί έρχονται κατόπιν, ως προβοκάτορες, να συμπληρώσουν τις ενέργειες των πρώτων; Ιμπεριαλισμός, κομμουνισμός, στις σκληρές τους εκφάνσεις αγκαλιά με τον φασισμό και τον ναζισμό. 

Πρόκειται για μια συνταγή που περιλαμβάνει τα πάντα, αγκαλιάζοντας τους πάντες, αρκεί να επιτευχθεί οι κοινός στόχος που είναι η εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, η σκλαβιά, η πλήρης δουλοποίηση ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους. Και όλα αυτά δήθεν με το πρόσχημα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Μιας τρομοκρατίας όμως που έντεχνα καλλιεργούν οι ίδιοι, υποδαυλίζοντας το ένα έθνος εναντίον του άλλου, τη μια φυλή ενάντια στην άλλη, τη μια θρησκεία ενάντια στην άλλη, τους χριστιανούς ενάντια στους μουσουλμάνους. Ξαφνικά οι σύγχρονοι τρομοκράτες, οι απόγονοι των άλλοτε σταυροφόρων είδαν στο πρόσωπο των μουσουλμάνων τους εχθρούς της ανθρωπότητας. Είδαν στον φανατισμό των ανθρώπων αυτών, τον οποίο ωστόσο οι ίδιοι μέσω των ηγετών τους ελέγχουν, τον απόλυτο κίνδυνο που απειλεί την ανθρωπότητα. 

Και το επόμενο βήμα, για να ελέγξουν αυτόν τον κίνδυνο πρέπει απαραιτήτως να περιορίσουν την εγκληματικότητα, που η αγραμματοσύνη και ο φανατισμός της μεγάλης αυτής μερίδας του παγκόσμιου πληθυσμού προκαλεί, αρχικά με μια «καρτούλα», κατόπιν με ένα «βραχιολάκι» και τέλος με το «τσιπάκι». Με τον πλήρη δηλαδή και απόλυτο έλεγχό τους, τάχα για να προστατευτούμε εμείς οι καλοί «σύμμαχοί» τους. Όμως αμέσως μετά, το επόμενο θύμα τους ήμαστε όλοι οι εμείς οι απλοί πολίτες ολόκληρης της γης. Γιατί αυτός ακριβώς είναι και ο τελικός σκοπός τους. Η δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα επιβάλει με το στανιό την ειρήνη, σε μια παγκόσμια κοινωνία «σημαδεμένων - χαραγμένων» σκλάβων. 

Αυτό είναι και το τελικό τους σχέδιο. 
Για αυτό όσοι από σας προσφέρετε την βοήθειά σας με ανιδιοτελή κίνητρα προς κάθε πρόσφυγα και μετανάστη συνεχίστε την προσπάθειά σας αυτή. Να είστε βέβαιοι ότι το παράδειγμά σας θα μείνει μοναδικό μέσα στους αιώνες, διδάσκοντας στα πέρατα της οικουμένης ότι Ορθοδοξία χωρίς Ορθοπραξία παραμένει κενό γράμμα. Αλλά και σεις που πιστεύετε ότι μέσω των φωνών σας θα ξυπνήσετε επιτέλους όλους τους λαούς της γης, όλους τους κατοίκους του πλανήτη μας, ώστε να αντιληφθούν έγκαιρα τι τους περιμένει, συνεχίστε τις προσπάθειές σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσετε το φωτεινότερο παράδειγμα αφύπνισης και αντίστασης σε κάθε απόπειρα δουλικής εξάρτισης, όπως πάμπολλες φορές στην ιστορία του τόπου αυτού, ως γνήσια τέκνα αγίων και ηρώων, έχετε αποδείξει. 

Όμως τόσο οι πρώτοι όσο και οι δεύτεροι μακριά από κομματικές ευθυγραμμίσεις και συντονισμούς. Μακριά από καιροσκοπικούς συνδυασμούς και πολιτικάντηδες κάθε πολιτικού χώρου. Δεν είστε όργανα κανενός συστήματος από όλα αυτά που τα τελευταία 50 περίπου χρόνια οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση την Πατρίδα μας. Γιατί στην πλειοψηφία σας παραμείνατε «εραστές» της αλλαγής, που όλοι αυτοί οι σχηματισμοί κατά καιρούς σας υποσχέθηκαν, για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών σας, που όμως δεν ήρθε ποτέ….. Μείνετε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μακριά από πειθαρχημένους κόκκινους, κίτρινους, πράσινους, μπλε, μαύρους κλπ πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι αφού σας χρησιμοποιήσουν θα σας πετάξουν στο κάλαθο των αχρήστων. 

Τόσο η πρώτη μερίδα των πολιτών όσο και η δεύτερη να γνωρίζετε ότι δεν είστε αντίπαλοι και εχθροί, αλλά ΣΥΜΜΑΧΟΙ γιατί υπηρετείτε τον ίδιο σκοπό, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο. Η μια μερίδα πολιτών συμπληρώνει άριστα την άλλη. Γιατί οι μεν πρώτοι θυσιαστικά προσφέρουν αγάπη και βοήθεια σε κάθε συνάνθρωπό τους, ως νέοι σύγχρονοι «καλοί Σαμαρείτες», οι δε δεύτεροι παλεύουν πάνω στα χαρακώματα προκειμένου να αντισταθούν στο νέο και πιο ύπουλο από κάθε άλλη φορά παγκόσμιο απολυταρχικό σύστημα που σιγά σιγά εκκολάπτουν οι οικονομικά ισχυροί της γης αγκαλιά με τους «σπουδαγμένους» στα Πανεπιστήμιά τους  ηγετίσκους των Κυβερνήσεων των «πολιτισμένων» χωρών της. 

Να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο τελικά για άλλη μια φορά ως Έλληνες θα θυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους της γης ποια ακριβώς είναι η γενέτειρα Ηρώων και Αγίων, σε ποιον τόπο γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν η Ορθοδοξία, η Ορθοπραξία και η Ελευθερία.  
Κλεισθένιος 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας, αγαπαμε τα παιδια, δεν είμαστε ακραίο εθνικιστές, απλά δεν θέλουμε μουσουλμάνους στον τόπο μας.Δεν μας ταιριάζουν.Μπορούν να μας αφήσουν στην ησυχία μας? θέλουμε πολλά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αγαπητέ φιλε, δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία , ή μουσουλμανοποιηση της Μακεδονίας κ της ηπείρου είναι προαποφασισμένη ( της Θράκης προηγειθηκε) από τη στιγμή που βρέθηκαν κ οι αναγκαίοι χρήσιμοι ηλίθιοι να υλοποιούν και να συνδράμουν τα σχέδια του κάθε Σόρος.
    Ο Βαλκανικός διάδρομος έκλεισε κ με υπογραφή του Τσίπρα κ οποίος εισέρχεται δεν εξέρχεται με ότι συνεπάγεται για μας αυτό ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι προσφυγες?
    Προσφυγες ειναι αυτοι που καταφευγουν σε ομορες χωρες με την χωρα προελευσης τους
    Αυτοι ολοι ειναι λαθρομεταναστες
    δεν εχουν βιζες ,διαβατηρια
    Ειναι οτι αλλο θελεις εκτος απο προσφυγες
    Πριν 15 χρονια υπηρχε πολεμος στην γειτονια μας
    Ολη η γιουγκοσλαβια φλεγονταν
    Ειδατε πολλους προσφυγες απο εκει?
    ΟΧΙ
    Εμειναν να υπερασπιστουν τα σπιτα τους τι βιος τους
    Δεν εριξαν τις ασπιδες και δεν εγκατελειψαν το πλοιο που καιγονταν σαν τα ποντικια
    Εμειναν πολεμησαν και να παλι νοικοκυραιοι στα σπιτια τους ειναι

    Αυτο το που γινεται τωρα ειναι υποπτο πολυ υποπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τους θέλουμε. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν; Γιατί δεν ρωτάει ο Τσίπρας αν θέλουμε ή όχι; Εδώ κολλάει το δημοψήφισμα , σκουλήκι. Αλλά ξέχασα...Αυτός είναι μανούλα το ΟΧΙ να το κάνει ΝΑΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ (και καλά) ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάνε στον τόπο τους να κάνουν ότι θέλουν.
    Μακριά από εδώ οι μουσουλμάνοι.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζωα αμορφωτα οι συριοι ειναι 100 φορες πιο μορφωμενοι απο εσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη σας... Θελετε να λεγεστε ανθρωποι... Διαφερετε ομως πολλοι απο αυτο. Θελετε να λεγεστε χριστιανοι... Σκεφτειτε το ξανα διοτι ο Χριστιανος δεν προσδιοριζετε απο την ταυτοτητα αλλα απο τη Ζωη του. Δεν καλει η χριστιανικη πιστη να φερεσαι καλα μονο στον ομορο σου αδελφο μα και στο χεροτερο εχθρο σου. Να εισαι φιλοξενος και ανθρωπος προσφορας στον ξενο αυτα καλει ο χριστιανισμος. Αυτες βασικα ειναι ιδιοτητες του χριστιανου. Αν δεν τις εχεις ψαξου λιγο καλυτερα για το τι εισαι αλλα σε προτρεπω να μην πεις Χριστιανος. Πες δωδεκαθειστης, μουσουλμανος, αθεος, βουδιστης κ.α. Λιγοτερη ντροπη θα παρεις αφου δεν χρησιμοποεις το ονομα του Θεου για νσ το ντροπιασεις. Αυτα χασαμε και φτασαμε πιο κατω απο τον πατω. Χαθηκαν αξιες, αρχες κσι εγιναν ολα μηδεν. Μονο πουλαμε μουρη πως ο ελληνας εχει φιλιτιμο. Που ειναι? Ποιος το εχει χασει κσι το βρηκαμε εμεις σημερα? Εχει τιμη. Που ειναι? Εχει λογο - συμβολαιο. Που ειναι ποιος εμπιστευετε τα λογια σου. Ποιος πιστευει τις υποσχεσεις. Να ξερετε πανω απο την Ελλαδα βρωμαει βοθρος και αυτο πριν να ρθουν οι προσφυγες, οι μεταναστες και οι διαφοροι ξενοι που ριχνουμε πανω τους την ευθυνη, Γερμανοι τωρα, αμερικανοι χθες, τουρκοι προχθες και παει λεγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.