Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Χρήστος Δόντσος υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν. Πέλλας


«Κόντρα στις συνήθεις τακτικές και στους παραγοντισμούς, εγώ στηρίζομαι μόνο στη δύναμη της θέλησης και της διάθεσης για προσφορά!»

 Η χώρα μας βιώνει μία πρωτοφανή κρίση που έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και κατ επέκταση της ίδιας της πολιτικής.
Σε μία τέτοια περίοδο, είναι πιο χρήσιμη από ποτέ η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα κοινά. Οφείλουμε όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά την ελπίδα και την αισιοδοξία για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας.
Μέσα σ’ αυτό το δύσκολο κλίμα εμείς οι νέοι άνθρωποι δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε αμέτοχοι. Οφείλουμε να βάλουμε πλάτη στα δύσκολα και να μην αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για το δικό μας μέλλον.
Γι’ αυτό, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση των συνομήλικων μου και είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ν. Πέλλας. Πάμε όλοι μαζί, δυνατά! Οι νέοι μπροστά, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη!
ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Χρήστος Δόντσος
Υπ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Μπράβο Χρήστο είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο γερά όλοι οι νέοι είναι κοντά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντου αρχισε να χωνεται. Εξελισομενος επαγγελματιας πολιτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπινο Μπινο. Παντου βαζει ανθρωπους του. Επαγγελματιες πολιτικους φτιαχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη οι αλλοι υποψηφιοι δεν ειναι νεοι; γεροι ειναι; απο τα ΚΑΠΗ θα ερθουν; Σοβαρευτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλο εργο σαν αντιδημαρχος; εβαλε τεσσερεις λαμπες στις κολωνες τις Δ.Ε.Η στη πλατεια του χωριουτου στή Μηλιά. Πετυχιμενος Ζήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο που και ως που νεοδημοκρατης ο Δοντσος; ο πατεραςτου και η μητερατου ηταν επι 35 χρονια σημαιοφοροι του ΠΑΣΟΚ πρωτη γραμμη. Αυτά δεν ξεχνιουνται. Γιατι θα πω και αλλα πολύ σοβαρά. Σοβαρευτειτε στη νέα δημοκρατία. Σοβαρευτειτε και μη ξεχνατε τις οκογενειες και τους ανθρωπους που εδωσαν το αιματους γιαυτή τη παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός αγαπητέ, δεν ήταν 35 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Ατυχές και μίζερο το επιχείρημά σου. Ο Χρήστος είναι νέος επιστήμονας αυτόφωτος και βασίζεται στις δικές του και μόνο δυνάμεις και ικανότητες. Όποιοι έδωσαν το αίμα τους για την παράταξη, όπως λες, ας είναι υποψήφιοι. Όλους θα τους κρίνουν οι ψηφοφόροι.
      Υ.Γ Αυτό για τις οικογένειες τι το ήθελες; Στο μυαλό πολλών από εμάς έρχονται πολλά: οικογενειοκρατία, βολέματα κλπ, κλπ. Άστο αυτό για τις οικογένειες.. ΒΡΩΜΑΕΙ

      Διαγραφή
    2. Το ξερω αγαπητέ πονάει η αλήθεια. Δε προδωσε η οικογενειαμου ποτέ αυτη τη παράταξη γιά οικονομικους λογους η βολεμματα. Και στα δυσκολα ηταν παρών. Η ιστορία καταγραφει με ακριβεια τις πραξεις ολωνμας. Δε μπορει να εισαι πρωτη μούρη σημαιοφόρος του πασόκ να μπαινεις και να βγαινεις σε οποια δουλειά θέλεις να βαζεις καθημερινα στη πλατεια του χωριου αφησες του ανδρέα παπανδρέου και του πετσου μετεπειτα πασχαλιδη και να ερχεσαι τωρα να μου το παιζης νεοδημοκράτης καθαρά για πρωσοπικασου ωφελη αυτο παει πολύ. Ενα εχω να πώ : Ξύπνα ελληνα Νεοδημοκράτη.

      Διαγραφή
    3. Ρε συ 5.18΄ ήταν σημαιοφόρος του ΠΑΣΟΚ και έβαζε ο Χρήστος στη Μηλιά αφίσες του Ανδρέα, του Πασχαλίδη και του Πέτσου; Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Σοβαρέψουουουου. Ξεκόλλα από την εμμονή με τους γονείς του. Κρίνε τον ίδιο και όχι τους γονείς.

      Διαγραφή
    4. Λάθη γονέων παιδευουσα τέκνα. Δεν μπορει κανεις πλεον να κοροιδευει κανεναν. Ειναι ξεκάθαρο για οικονομικους και μόνο λογους πλησιασαν τη Νέα Δημοκρατία. Τους ξερουμε παρα πολυ καλα. Για να κατεβεις υποψηφιος στη Ν.Δ πρεπει να εχεις πισωσου δυνατους αγωνες και στα δυσκολα να εισαι παρών. Εχει καιρό μπροστατου ας αγωνιστει και ας δουλεψει για το κομμα και τότε θα στηριξουμε τις προσπαθειεςτου. Οχι τωρα σα κόκορας απο το πουθενα θελει να παρει και τη προεδρια. Πρωτα δουλεια εργο και μετα τα λεμε.

      Διαγραφή
  8. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΒΑΛΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ. ΣΕ ΠΙΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ; ΣΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2016....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΑΜΟΚ Κ.Λ.Π
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΝΕΑΡΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΔ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΟΤΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι εκανε και τι επραξε ως δημοτικος συμβουλος και αντιδημαρχος του Δημου Αριδαιας; Ενημερωστεμε παρακαλω με αποδειξης τα εργατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.