Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση αγροτών σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλελέρ (video)


“Επεισοδιακός” ήταν ο σημερινός εορτασμός στο Κιλελέρ, της επετείου των 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών, καθώς μία ομάδα αγροτών από το μπλόκο των Τεμπών, αποδοκίμασε έντονα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά. 

Κορνάροντας διαρκώς, οι αγρότες δεν επέτρεψαν στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την πολιτική της κυβέρνησης. Αποτέλεσμα ήταν η κ. Βαγενά να εκνευριστεί και να εμπλακεί σε μία έντονη αντιπαράθεση με τους αγρότες. 

 “Νομίζετε ότι αυτό είναι ευγένεια απέναντι σε έναν άνθρωπο; Ήθελα να ήξερα αυτοί οι αγρότες που κορνάρουν εκπροσωπούν όλο τον αγροτικό κόσμο;”, ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν παρέστη από μόνη της στην εκδήλωση, αλλά ήταν προσκεκλημένη να μιλήσει. 

Ο εκνευρισμός της ήταν τόσο μεγάλος, που εμπόδισε με τη σειρά της τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα να λάβει το λόγο, ενώ αποδοκίμασε και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. 

Η ένταση συνεχίστηκε, με τους αγρότες να αποδοκιμάζουν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και την στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του αγρότη. 

“Ο δήμος και η περιφέρεια όφειλαν να διασφαλίσουν την τάξη και όχι να με αφήσουν εκτεθειμένη στο βήμα απέναντι σε μία άνανδρη και προβοκατόρικη επίθεση λίγων δήθεν αγανακτισμένων”, δήλωσε για το περιστατικό η Άννα Βαγενά.

Πηγή: megatv.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΝΑ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους φτύνουν αλλά η καρεκλά ειναι γλυκιά, λυπάμαι για την Βαγενά ότι έχτισε με την τέχνη το γκρέμισε με την πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ο Σιδηρόπουλος εκφραστής του αγώνα των κολληγων έτσι; Καταραμένη δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.