Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στίβος: 3 Χρυσά και 1 Χάλκινο η Εδεσσαϊκή ΓΕ στην Κατερίνη!


Μια πολύ καλή αγωνιστική μέρα είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Εδεσσαικής Γ. Ε. Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' που διεξήχθη χθες Κυριακή 17-04-16 στην Κατερίνη, με συμμετοχή από συλλόγους των 4 Νομών της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας . 

Στο άλμα εις ύψος ή Κατερίνα Τσώνη πήρε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στο 1, 53 μ. ! 7 εκατοστά παραπάνω από το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Στην Δισκοβολία η Παναγιώτα Κανδηλάρη επιβεβαίωσε ξανά το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα με βολή στα 29.05 μ. πήρε και το χρυσό μετάλλιο.  

Στο άλμα εις μήκος ο Θοδωρής Λάμπης πήρε το 3 χρυσό μετάλλιο για τον σύλλογο, με άλμα στα 5.75 μ. και στα 80μ. το χάλκινο με 10.14 sec. 

Πολύ καλή παρουσία στα 80μ. επίσης είχαν η Βασιλική Ουλεμάνη και η Χριστίνα Μποκοΐτση. 

Τέλος η νέα ομάδα σκυτάλης του συλλόγου μας, στα 4χ80 (Τσώνη, Μποκοΐτση, Ουλεμάνη, Κανδηλάρη) είχε μια καλή παρουσία με καλό χρόνο και περιθώρια βελτίωσης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.