Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζητούν από τους φαντάρους να επιστρέψουν το δώρο Πάσχα ύψους... 4,20 ευρώ


Κόβουν το δώρο Πάσχα στους στρατεύσιμους. Όσοι μάλιστα από αυτούς είχαν εισπράξει το… «ιλιγγιώδες» ποσό των 4,20 ευρώ καλούνται να το επιστρέψουν άμεσα στην υπηρεσία, όπως αναφέρει έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο, οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς, επειδή τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί για αυτούς, πρέπει να κοπούν και για τους φαντάρους.

Πηγή: militaire.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Για γελια κ για κλαματα πραγματικα ,ουτε ξερω τι αλλο θα δω σ αυτη τη χωρα..σε 1-2 χρονια θα μας βαλουν προστιμο αν κυκλοφορουμε μετα της 8 στους δρομους..ημαρτον....ας βαλει ο θεος το χερι του μ αυτες τις αδικιες π γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΟ.
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑKΤΗΡΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
    2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ- ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ 4,20 € ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡEI ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙOY ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣH ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΦIΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗMΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΙ ΡΩΤΑΩ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.