Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβάδισμα 8% για τη Ν.Δ. σε δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ


Προβάδισμα της τάξης των οκτώ ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η Ν.Δ. εμφανίζεται να λαμβάνει ποσοστό 24,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό 16,5%. Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ Στα τέλη του Φεβρουαρίου, η διαφορά των δύο κομμάτων διαμορφωνόταν στο 6,5%.
Στην τρίτη θέση βρίσκονται Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%, ενώ ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ένωση Κεντρώων, συγκεντρώνοντας 4%.
Ποτάμι και ΑΝΕΛ βρίσκονται κάτω από το όριο του 3%, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις του 2,5% των ερωτηθέντων, ενώ η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται στο 1,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 24%.
Σε ό,τι αφορά την παράσταση νίκης, το 50,5% των ερωτηθέντων «βλέπει» τη Νέα Δημοκρατία να αναδεικνύεται νικήτρια των επόμενων εκλογών, ενώ το 20,5% εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει νικητής από την επόμενη κάλπη.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 31,5% των ερωτηθέντων φαίνεται να προτιμά μία κυβέρνηση με «κορμό» τη Νέα Δημοκρατία και επικεφαλής των πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 25% μία κυβέρνηση με «κορμό» και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλα σχήματα επιλέγει το 36%.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. το γεγονός ότι η δημοσκόπηση έγινε απο το ΠΑΜΑΚ δεν σημαίνει ότι το δείγμα αφορά φοιτητές του ΠΑΜΑΚ αλλά ότι στην έρευνα συμμετείχαν ως δημοσκόποι φοιτητές κάνοντας πρακτική σε συνεργασία με τους καθηγητές.

      Διαγραφή
  2. ο συριζα θα φτασει 6 τοις εκατο. λογικο. οι ανεγκεφαλοι που πιστευουν ακομα στη νδ τι δεν καταλαβαινουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den eimai me kanena koma rotao omos fa alaksi kati ean ginoun ekloges kai bgi proti i nd. Aitoi den mas ferane edo mazi me pasok.psofo kai stous 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.