Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογική μάχη για το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας - Τα ονόματα που ακούγονται


Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος ¨γύρος¨ των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη των προέδρων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων, των μελών των δημοτικών τοπικών επιτροπών και των συνέδρων των νομαρχιακών οργανώσεων στο εθνικό συνέδριο του κόμματος. 

Αυτές τις ημέρες εντείνονται οι διεργασίες για τις εκλογές της 17ης Απριλίου που θα αναδείξουν και τον πρόεδρο νομαρχιακής οργάνωσης της παράταξης στην Πέλλα, μια σημαντική θέση που προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πολλών στελεχών. 

Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Για τη διεκδίκηση της θέσης του νέου ¨κομματάρχη¨ ακούγονται, μεταξύ άλλων, τα ονόματα των Νίκου Θωμαΐδη, Πέτρου Ζέρζη και Δημήτρη Ταπαζίδη ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή και του Σωκράτη Καζαντζίδη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ενα σοβαρο blog σαν το δικο σας, δεν πρεπει να εκτιθεται με πληροφοριες καφενειου. Για τον Θωμαιδη δεν το σχολιαζω γιατι το παιδι ειναι στην κοσμαρα του. Καποιες διεργασιες μεταξυ Ταπαζιδη και Ζερζη ειναι οντως υπαρκτες και περιμενουν τους θεματικους για να μετρησουν τα κουκια. Για τον Καζαντζιδη που κανει τον "λαγο" `η το "κουνελι" αν θελετε ουδεις λογος. Θεωρω οτι προεδρος της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ θα εκλεγει ο Ταπαζιδης και πιθανον να ειναι και ο μονος υποψηφιος τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΟΥΜΠΟΥ ΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Δήμητρα η Δημήτρης μαλλον δεν πέρασε και πολυ καλα χθες το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιον Νταπαζιδη ρε πατε καλα
    η ΝΔ θελει ανθρωπους με αποψη πυγμη και ορεξη για δουλεια
    αυτος μεχρι να σηκωσει το ενα ποδι βρωμαει το αλλο
    εχουμε και καλυτερους στην Εδεσσα

    ο Στουμπος ειναι η καλυτερη περιπτωση αν και λιγο σιτεμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στουμποοοος στουμποοος !!! Νεες ιδεες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον υποψη στρατιωτικο προσωπικα δεν τον γνωριζω αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Ειμαι εκλεκτορας στις εκλογες απο τον καμπο και μαζι με αλλους 3 θα τον ψηφισουμε. καλη τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.