Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας στο Φαράγγι της Τζένας


Η εξόρμηση της Κυριακής 24 Απριλίου με τον Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia περιλαμβάνει διάσχιση του φαραγγιού της Τζένας, ανάβαση στην προκορφή που βρίσκεται πάνω από τη Νότια και επιστροφή από τη βραχώδη κόψη.

Η διαδρομή έχει διάρκεια περί τις 4 ώρες συνολικά και είναι μέτριας δυσκολίας. Θα χρειαστεί να περάσουμε αρκετές φορές το ποτάμι.

Αφού περάσουμε 17 φορές το ποτάμι και απολαύσουμε τη φύση που αρχίζει να ξυπνάει μέσα στο φαράγγι, θα βγούμε στο δάσος οξιάς περπατώντας για λίγα μέτρα στο δασικό δρόμο. Από εκεί θα ανεβούμε στη βραχώδη κορυφή για να απολαύσουμε τη θέα προς τον κάμπο. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε την άκρως ενδιαφέρουσα κόψη και σιγά σιγά θα βγούμε στα λιβάδια πάνω από το χωριό και μέσω του δρόμου ξανά στην αφετηρία στη βάση του φαραγγιού.

Εξοπλισμός: Μπότες, σακίδιο, αδιάβροχο, νερό, σνακ, καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά, γκέτες, στεγνά ρούχα, μπατόν.

Αρχηγοί: 
Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945425524
Χρήστος Τζώτζης 6980173410
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.