Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχίζουν τα θαλασσινά δρομολόγια για το Μπαχτσέ Τσιφλίκι


Όσο χρήσιμο, άλλο τόσο γοητευτικό το θαλάσσιο ταξιδάκι που ενώνει την πόλη της Θεσσαλονίκης με το Δήμο του Θερμαικού, ξεκινά και πάλι τα δρομολόγιά του.

Τρία καραβάκια βγαίνουν απο Μάιο στο Θερμαϊκό, για να μεταφέρουν κόσμο από και προς την Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα η διαδρομή από τον Μάιο έως τον Ιούνιο θα είναι, λιμάνι, Λευκός Πύργος και Νέοι Επιβάτες. Από την 1η Ιουλίου και έως το τέλος Αυγούστου τα καραβάκια θα κάνουν τη διαδρομή, λιμάνι, Λευκός Πύργος, μαρίνα Αρετσούς στο αεροδρόμιο, Νέοι Επιβάτες και Αγία Τριάδα.

Επιτρέπονται κατοικίδια και ποδήλατα 
Τα δρομολόγια θα είναι τακτικά και καθημερινά, γύρω στα 50' μέχρι τον τελικό προορισμό, σε μία όμορφη θαλασσινή διαδρομή. Εφόσον ο ιδιοκτήτης αναλαμβάνει την ευθύνη της μεταφοράς του κατοικίδιου του και πάντα σεβόμενος τους κανόνες υγιεινής του σκάφους και των άλλων επιβατών, τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα στη βόλτα, ενω επιτρέπεται και η μεταφορά ποδηλάτων.

Τα καραβάκια είναι της «Thessaloniki Waterways» και πλέον κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, θα έχουν μια επιπλέον επιλογή για τη μετάβασή τους από και προς στο κέντρο της πόλης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.