Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Έδεσσας – ΓΑΣ Βαφύρας


Τον ΓΑΣ Βαφύρας υποδέχεται ο ΓΑΣ Έδεσσας, το Σάββατο 2/4/2016 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ της πόλης μας.
Είναι ο τελευταίος αγώνας του ΓΑΣ Έδεσσας για το φετινό πρωτάθλημα, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας με 30 βαθμούς, (7ος στη βαθμολογία με 9 νίκες – 12 ήττες), θα διεκδικήσει την νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Βαφύρα, που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, με 26 βαθμούς και ρεκόρ 5 νίκες – 16 ήττες.
Καλούμε τους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν, στην τελευταία επίσημη εμφάνιση για το πρωτάθλημα και να χειροκροτήσουν παίκτες και προπονητές, για την πραγματικά αξιόλογη πορεία  που πραγματοποίησαν, όντας νεοφώτιστοι στην κατηγορία της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.

















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οι δυο θιασοι θα συνεχισουν και του χρονου. Η μονη αρχικα σοβαρη προσπαθεια χαθηκε στη πορεια. Απο τη μια το διδυμο της συμφορας απο την αλλη ογνωστος θαμωνας γυροπολειων και στη μεση το μπασκετακι της πολης Ο εν δυναμει νεος ισχυρος αντρας αγεται και φερεται οποτε... καληνυχτα .μια γενια αξιολογων παικτων θα κλεισει αδοξα τη καριερα της και οι νεοτεροι θα μαλωνουν στα τοπικα ντερμπυ. Ο κοντος με του μουστακι , ο ψηλος εκτος συναγωνισμου , και το αντιπαλο τους δεος υα καταφεραν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα. λογια λογια λογια. Πράξεις μηδεν. Θα μου πεις, εδω με λογια κυβερνουν τόσα χρόνια, δεν θα μπορουσαν με αυτα να φτιάξουν μια ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ? όταν έχεις σχέδιο, το δειχνεις. δεν το αφήνεις να αιωρείται. ούτε να εννοειται. όσο για τις δυο ομάδες. αν δεν τα παρατούσε η Κρυα Βρυση, δεν θα υπήρχαν δυο, αλλά μια γιατι η άλλη θα είχε πέσει. Πάρτε το χαμπάρι. μια είναι η ομάδα του νομου ΦΟΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.